2777
2789
عنوان

تجربی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 24 پست
من به خاطر مشکلات و ذهن مشغولی ها تمرکزم و از دست دادم . ولی باز با این حال توی نمونه درس میخونم و ...

اصلا اتفاقا با یخورده تلاش دست یافتنیه

ذهنیت و اعتماد بنفست خیلی مهم تر و تاثیر گذار تره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین خشگلم ۱۰۰۰ فقط معدل نیس  معدل دهمت چند بوده؟

می‌دونم 

ترازه دیگه درسته ؟؟

دهم هیچ تاثیری نداره 

دهم ۱۸ و نیم شدم 

میگم من روزی ۲ ساعت تو خونه درس نمیخوندم و سر کلاس همش خواب بودم به خاطر این که از درگیری فکری کل شب بیدار بودم 

می‌دونم  ترازه دیگه درسته ؟؟ دهم هیچ تاثیری نداره  دهم ۱۸ و نیم شدم  میگم من روزی ...

اره گلم تراز 

اشتباه میکنی خوب 

تو روزی ۶ تا ۱۰ ساعت بخونی بهترین نمره رو میاری نه اینکه شب بیدار بمونی خودتو نابود کنی

ببین تو معدل ۲۰ بیاری بازم ربطی نداره  تو ۴ تا درس تخصصی داری زیست شیمی فیزیک و ریاضی اگه بتون ...

خوب طبق امتحان نهایی ها تقریبا سوالات آسون بود اینجوری که همه بیست میشن 

و رقابت سخت تر میشه 

یعنی رقابت بین ۲۵ صدم میشه 

خوب طبق امتحان نهایی ها تقریبا سوالات آسون بود اینجوری که همه بیست میشن  و رقابت سخت تر میشه&n ...

اهاااا دیدی اشتباهت همینجاس 

وقتی فک میکنه راحته ینی همه چیو دست کم میگیری اصلن اینجوری فک نکن خودتم دسته بالا نگیر 

تازه تو ۲۰ درصد بگیری ۴۰ درصد کنکورم باید بدی اونجاس که رتبه مشخص میشه