2777
2789
منم حالم بده،نمیتونیم ازدواج کنیم،نمیتونیم پیشرفت کنیم نمیدونم دیگه چکار باید کنیم حالم بده خیلی خیل ...

ببین قشنگم همیشه برای ازدواج مانع هست ولی این به قدرت طرفین بستگی داره که چقدر بتونن مقاومت کنن و جلوی مشکلات سرخم نکنن 

من کلن نصیحت دوس ندارم حرفامم نزار جا نصیحت اگه قابل بدونی منم مثل خواهرت 

بشینین باهم صحبت کنین ببینین مشکل از چیه کدوم خانواده چرت ریشه رو پیدا کنین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مسخره بازی.بهونه الکی.شرطای مسخره.اصن حالم خوب نیست.اشک تو چشمم جمع میشه همه جا.به سختی جلوی گریمو م ...

اره قبول دارم هم زندگیا خیلی سخت شده هم خانواده ها خیلی سخت گیر شدن ولی اگه همو دوست دارین با خانواده هاتون صحبت کنین بحث یه عمر زندگیه یه روز دو روز که نیست 

ببین قشنگم همیشه برای ازدواج مانع هست ولی این به قدرت طرفین بستگی داره که چقدر بتونن مقاومت کنن و جل ...

با کی صحبت کنم آخه کسی تو زندگیم نیست به دوستی اعتقادی ندارم،خیلیا هم بودن دوست بودن و ازدواج شکل نگرفته،

میخای صحبت کنیم ؟

قربونت برمم عزیزمم اگه بگم باز کل روزم خراب میشه انقد کار انجام نشده دارم الان دارم به اونا فکر میکنم

💕خودمم میخوام با یکی حرف بزنم بعدا میام همچیو برات تعریف کنم

آنه ! تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت،وقتی روشنی چشم هایت در پشت پرده های مه آلود،اندوه پنهان بود .با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکی ات ،از تنهایی معصومانه دستهایت ،آیا میدانی که در هجوم دردها و غم هایت ،ودر گیرو دار ملال آورِ دوران زندگی ات ،حقیقت زلالیِ دریاچه ی نقره ای نهفته بود؟ آنه اکنون آمده ام تا دستهایت را به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری،در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی ،و اینک آنه ! شکفتن و سبز شدن در انتظار توست ،در انتظار تو  ...💛🪴🍀🌿مینیمالیست 🧚‍♀آرزوهایم را به خدایی سپردم که یوسف را از ته چاه به پادشاهی رساند ...            💌 یادداشت های روزانه ام .
قربونت برمم عزیزمم اگه بگم باز کل روزم خراب میشه انقد کار انجام نشده دارم الان دارم به اونا فکر میکن ...

باشه دورت بگردم من انلاینم اگه دوست داشتی بیا صحبت میکنیم 

با دعوا و بحث درست نمیشع اگه بخای مثل خودشونم بگی بازم درست نمیشه  هر دو خانواده مخالفن؟

نه برای من مشکل خاصی ندارن فعلا.البته نمیدونن  و نگفتم بهشون چه شرطا و بهونه های مسخره ای مامانش گذاشته برام.وگرنه ۱۰۰درصد مخالفت میکنن.

نخ_کش_شد_هرآنچه_در_خیالم_بافتم🙃💔