2777
2789
عنوان

دیشب...😂

658 بازدید | 44 پست

دیشب رفتیم پارک نزدیکه خونه دوستم،گفتم وای چقد اینجا خلوته ، یه نگاهی به من کرد و 

داد زد پلیس! پلیس! یه دفه کلی دختر و پسراز بین درختا و دستشویی و پشت دیوار ، شروع کردن به فرار،تاحالا پارکی به اون شلوغی ندیده بودم😂😂

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

واااای ، 

ملعون ها 🤣🤣🤣🤣

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉ما را مجال نه،که ببوسیم پای یار🥺😂🦶🏻🦶🏻🦶🏻من از دور بسیار خشک و جدی ،از نزدیک شوخ و صمیمی و از خیلی نزدیک بسیار بسیار غمگینم🥴🫠از خواب چو برخیزم ،اول تو به یاد آیی🐓

واااای ،  ملعون ها 🤣🤣🤣🤣

اصن یه چیزی😂

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
😐💔😂

دلم به حالشون سوخت💔💔😂😂

اصن یه چیزی😂

چرا شب جمعه شون را خراب کردید اخه 🤣🤣🤣

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉ما را مجال نه،که ببوسیم پای یار🥺😂🦶🏻🦶🏻🦶🏻من از دور بسیار خشک و جدی ،از نزدیک شوخ و صمیمی و از خیلی نزدیک بسیار بسیار غمگینم🥴🫠از خواب چو برخیزم ،اول تو به یاد آیی🐓

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز