2777
2789
عنوان

زالو درمانی

184 بازدید | 5 پست

سلام به همگی 

بچه ها یه سوال کسی تا به حال واریکوسل رو بازالو درمانی از بین برده؟

من اولویتم تو از بین رفتن واریکوسله نه اینکه آزمایش اسپرمم خوب باشه البته خوب باشه که بهتره 😄ولی من چون میخوام برم بدنسازی سنگین کار کنم بخاطر همین باید واریکوسلم کامل از بین بره مگرنه عود میکنه پدرمو درمیاره ورزشمم نیمه کاره میمونه حالا اگه کسی میون شما دوستان اگه راهکاری دارید که انجام دادید و حتی تو آشناهاتون انجام دادن به من بگید چون خیلی نیاز دارم اگه دکتری خوبی هم سراغ دارید لطفا معرفی کنید تو قزوین 🙏🙏🙏

حتما تو انتخاب مرکز زالو درمانی دقت کنید.

جدیدا معلوم شده این زالوها میتونن در انتقال hiv و hpv نقش داشته باشن. سر بالا بردن کیفیت اسپرم خودتو تو هچل بدتر نندازی😂

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌

حتما تو انتخاب مرکز زالو درمانی دقت کنید. جدیدا معلوم شده این زالوها میتونن در انتقال hiv و hpv نقش ...

داداش من میگم برام اون مهم نی از بین رفتنش مهمه تو اینجوری میگی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای منم واریس پام داشت بیچارهم میکرد، از درد شب خواب نداشتم. خیلی از زالو چندشم میشد، همش میترسیدم عفونت کنه یا ایدز بگیرم! 😭 ولی دوستم معرفی کرد رفتم کلینیک صبح امید، محیطش قشنگ درمانی و استریله، مثل این عطاریها نیست. برام زالو انداختن، باور کن همون جلسه اول پام سبک شد. اگه از کثیفی میترسی برو اونجا، کارشون خیلی تمیزه.