2777
2789
عنوان

جدایی از شوهرم

351 بازدید | 33 پست

میخوام از شوهرم جدا بشم. قبول کرده بود که مهریه رو ببخشم و توافقی جدا بشیم ولی از دیروز میگه طلاقت نمیدم خیلی دوست دارم

منم خیییلی دوسش دارم و بدون اون شب و روز ندارم ولی خب خیلی اذیتم کرد، خیانت کرد و بخشیدمش، منو نادیده می‌گرفت و توجه نمی‌کرد. البته بگم مثل عادت شده بود براش الان که ازش دورم فهمیده چقد دوستم داره. قبلا هم یه بار میخواستم جدا بشم اومد و التماس کرد نذاشت جدا بشم ولی بعدش دوباره همون آدم قبل شد

دیشب گفت بیا بدون اینکه مهریتو ببخشی بهت حق طلاق میدم و برگرد. یا اصلا برو هرکاری میخوای بکن، کار کن زندگی کن ولی از من جدا نشو، من بدون تو نمیتونم زندگی کنم

نمیدونم چیکار کنم. نمیتونم اعتماد کنم بهش یه بار دیگه ولی از غم دوریش حالم واقعا بده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ب نظرمن ب پیشنهادش فک کن 

حق طلاقو بگیرو فرصت بده 

اینجوری لااقل وهسه مهریتم دستت ب جایی بنده 

بعدم خداروچ دیدی شاید وقتی دید حق طلاق و مهریه داری واقعا دزست شد

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺