2821
2789
عنوان

تا حالا شده

192 بازدید | 25 پست

افسرده شده باشین یا شرایط خیلی بدی داشته باشین و به طور عجیبی خودتون حال خودتون. رو عوض کرده باشین؟

یعنی از ی حالت خیلی بد حالتون خوب شده باشه و خودتون خودتونو از اون شرایط نجات داده باشین؟

- این روزا کمتر کسی زندگی میکنه اکثر آدما فقط وجود دارن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله 

بیزینس گرل💸،عاشق ادبیات📚،دلباخته موسیقی اون قدیما قدیما🌚خرد بهتر از هرچه ایزد بداد،ستایش خرد را به از راه داد!🌱✨🎨فردوسی بزرگ،شاهنامه📚❤️ 💍Marriedاین اکانت در مهر ماه ۴۰۴ به من واگذار شده و تاپیک های قبل اون به من مربوط نیست.

من چون افسردگی شیدایی دارم یهو خوبم یهو بد

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اره 

تقریبا هر چند ماهی یکبار اتفاق میوفته بعد با خودم میگم بسه دیگه دختر بس کن  بلند میشم برنامه ریزی میکنم شرایطم میپزیرم این میشه تغییر داد پس تلاش میکنم ولی شرایطش نیست این یکی تغییر بدم پس میپذیرم

مشکل ما نپذیرفتن شرایطمونه فقط

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

مثلا چطور

واسه هر آدمی فرق داره 

من خودم به تنهایی نه با کمک یکی 

کم کم با متوجه شدن اینکه ریشه اون افسردگی گذاشت با قطع کردنش خودمو نجات دادم.

بیزینس گرل💸،عاشق ادبیات📚،دلباخته موسیقی اون قدیما قدیما🌚خرد بهتر از هرچه ایزد بداد،ستایش خرد را به از راه داد!🌱✨🎨فردوسی بزرگ،شاهنامه📚❤️ 💍Marriedاین اکانت در مهر ماه ۴۰۴ به من واگذار شده و تاپیک های قبل اون به من مربوط نیست.

دقیقا.ولی چطوریشو که نمیدونم

من‌چطوریشو میدونم‌چون درد‌ و رنج‌رو تجربه کردم

تازه به این‌فکر‌میکنی کی هستی و شروع میکنی به کشف کردن خودت 

وقتی درد سراغت میاد دچار شوک‌میشی و از اول مشغول بررسی خودت میشی ، نقطه ضعفاتو لمس‌میکنی

ودر عین حال دردت میگیره خیلی هم‌جالبه😊

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
واسه هر آدمی فرق داره  من خودم به تنهایی نه با کمک یکی  کم کم با متوجه شدن اینکه ریشه او ...

همیشه حالت خوب باشه

آره ..خیلی وقتا تنها با آهنگ حالمو خوب میکنم میریم بیرون پارک جایی میشینم فقط به آسمون علفاو درختایی که سبزه نگاه میکنم حالم عوض میشه میایم خونه ..اینو دکتر روانشناس میگه هر وقت حالت افسردگی دپرسی گرفتی حتما بزن بیرون برو جای سرسبز

من‌چطوریشو میدونم‌چون درد‌ و رنج‌رو تجربه کردم تازه به این‌فکر‌میکنی کی هستی و شروع میکنی به کشف کر ...

پس باید اول خودتو بشناسی

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 18 ساعت پیش
2791
2779
2792