2777
2789
عنوان

شعر💫

38 بازدید | 6 پست

دیدم که برنداشت کسی نَعشم از زمین

خود نَعشِ خود به شانه گرفتم ،گریستم...

چه بگویم؟!نگفته هم پیداست،                                    غم این دل،مگر یکی دو تاست.                                 به هم ریخته است گیسویی،                                    به هم ریخته است مدت هاست...
چه مبارك است این غم که تو در دلم نهادی به غمت که هرگز این غم, ندهم به شادمانی...

چه قشنگ

چه بگویم؟!نگفته هم پیداست،                                    غم این دل،مگر یکی دو تاست.                                 به هم ریخته است گیسویی،                                    به هم ریخته است مدت هاست...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد

ویرانه یِ مارا بگذارید که ویرانه بماند...

چه مبارك است این غم که تو در دلم نهادی به غمت که هرگز این غم, ندهم به شادمانی...

تورادرخواب می بینم بس ام نیست🌸

سخن دارم مجال گفتنم نیس🍀

☘️برای همه خوب باش،آنکه فهمید کنارت میماند،آنکه نفهمید،دیگربرای نفهمیدن دیراست🌹🎋
،🦋تورادرخواب می بینم بس ام نیست، سخن دارم مجال گفتنم نیس،🍂

😍