2777
2789
عنوان

برمیگرده؟

65 بازدید | 10 پست

هرچی به دلت اومد بگو

هرچیزی که فک میکنی الان لازمه بشنوم 

خُدا گواهه"صَبر"Ayatay,🤍13فروردین ۱۴۰۳،ببینیم چی در انتظاره...هرچه پیش آید خوش آید🤍خدایا شکرت📿🤍🤗

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اگه دوست داشته باشه مطمعن باش برمیگرده

جدامون کردن

مجبورمون کردن که نباشیم پیش هم💔فشار روحی روانی روش بود و تموم کردیم 

نمیدونم شاید برگشت

خیلی گریه کردم و قصه میخورم هیچکس به چشم نمیاد

یجوری رفتار میکنه که انگار کاملا عادیه میگ میخنده ولی خب ته دلش....نمیدونم شایدم خودمو گول میزنم

خُدا گواهه"صَبر"Ayatay,🤍13فروردین ۱۴۰۳،ببینیم چی در انتظاره...هرچه پیش آید خوش آید🤍خدایا شکرت📿🤍🤗
جدامون کردن مجبورمون کردن که نباشیم پیش هم💔فشار روحی روانی روش بود و تموم کردیم  نمیدونم شای ...

عزیزم چند دقیقه پیش تاپیک زدی درمورد کراشت بعد یهو شکست عشقی و میگی کسی به چشمم نمیاد 

یعنی چی؟!

الهی یا ارحم الراحمین مسیر ازدواجم رو هموار کن 🤲🥺
عزیزم چند دقیقه پیش تاپیک زدی درمورد کراشت بعد یهو شکست عشقی و میگی کسی به چشمم نمیاد  یعنی چی ...

اونی که میگم کراشم همون اکسمه همون که دوسش داشتم

اونی که میگم کراشم همون اکسمه همون که دوسش داشتم

اون اسمش کراش نیس کراش یعنی یکیو میخوای ولی طرف روحش هم خبر نداره 

انشاالله برگرده عزیزم و هرچی صلاحته برات اتفاق بیفته 😍

الهی یا ارحم الراحمین مسیر ازدواجم رو هموار کن 🤲🥺
اون اسمش کراش نیس کراش یعنی یکیو میخوای ولی طرف روحش هم خبر نداره  انشاالله برگرده عزیزم و هرچ ...

ممنونم عزیزم خداکنه اگه قسمتم نی مهرش از دلم بیافته اگرم هست بیاد دعا کن💗🤍

جدامون کردن مجبورمون کردن که نباشیم پیش هم💔فشار روحی روانی روش بود و تموم کردیم  نمیدونم شای ...

ازدواج کرده بودین؟

🚫لطفا درخواست دوستی ندین ممنون🚫کاربری دست دو نفره