2789
عنوان

شوهرم....

212 بازدید | 13 پست

همکارش ی دعانویس سراغ داره که خییییلیییی از،کارش تعریف میکنه😐ولی من هییییچ اعتقادی ب این خرافات ندارم امشب از سرکار اومد و گفت من میدونم زندگیمونو چشم زدن ک هی داریم این همه دعوا میکنیم باهم ديگه منم گفتم نخیر چه ربطی داره آدم خودش باعث میشه و انتخاب میکنه ک زندگیش شاد باشه یا با دعوا باشه😥 بعد من تو فالم خوندم ک نوشته بود سمت دعا نویس نرو نحسی میاره برات 😥ولی این زیر بار نرفت بعد دوستش زنگ زد بهش گفت ک امشب ساعت ۱۲ زنگ بزن ب همون دعا نویسه🙄🙁ساعت ۱۲ اخه؟؟؟؟🤕🤧☹️من ک اصلاااااااااااا اعتقاد ندارم ولی شوهرم بشددددددت اعتقادیه ب این چیزا بعد ساعت ۱۲ زنگ زد و آقاهه پرسید گفت همش سر چیزای بیخودی عصبی میشی و... شوهرمم گفت اره درسته😑منم هی بهش اشاره میکرذم میگفتم اول بگووو سرکتاب باز کنه خب لااقل بعد شوهرم نگفت بهش این و😐دعانویسهگفت اسم خودت و مادرت برام پیامک کن فردا بهت خبرشو میدم😑نمیدونمم واقعاااااا چکاریه اخه من بدم میاد از اینکارا قبلا خیلی اعتقاد داشتم ولی الان دیگه نه شما چی اعتقاد دارید یا نه؟و اینک ایا بعد اینک مثلا دعا بگیره برای زندگیتون جواب داده یا نه؟

اعتقاد دارم ولی دنبالش نرین خیلی بهتره چون اصلا خوب نیست

❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥

اینکه گفته عصبی میشی غیب نگفته همه مردا همینن با این وضعیت جامعه 

اگر خیلی کارش ورسته بایستی خودش اسم شوهرت و مادرشم بدونه 

اعتماد نکن 

من که میگم اینا انقدر الکین که سرکتاب و دعاهاشونن تاثیری نمیکنه 

اما یه درصد اگر کار درست باشه با همون سر کناب همون قفل اجنه به زندگیتونو باز کردین

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه گفته عصبی میشی غیب نگفته همه مردا همینن با این وضعیت جامعه  اگر خیلی کارش ورسته بایستی خ ...

وااایییی نگووو تولووخدااا😥ترسیدم از جمله آخرت یعنی الان قفل اجنه باز شده ب زندگیمون؟😪😫😭😱😰

نه عامو نه دعانه فا ل بیخود هست(البته منظور از دعای بیخودی اونی هست که دعا مینویسه رو کاغذ و...) وگ ...

دقیقاااا،😞گل گفتی ولی شوهرم خیییلیی اعتقاد داره چکار کنم بنظرتون ک کلااا بی اعتقاد بشه ب همچین چیزایی؟؟😢

دقیقاااا،😞گل گفتی ولی شوهرم خیییلیی اعتقاد داره چکار کنم بنظرتون ک کلااا بی اعتقاد بشه ب همچین چیزا ...

حساس نشو ،تا خودش بعقل بیاد

همسر بنده هم مثلا:نا پرهیزی میکنه و دل درد میگیره ،بعد میره تخم مرغ برای خودش میشکنه 😂میگه چشمم زدن😬

🕋

حساس نشو ،تا خودش بعقل بیاد همسر بنده هم مثلا:نا پرهیزی میکنه و دل درد میگیره ،بعد میره تخم مرغ برا ...

اااه اااااه بدم میاد بخداااا😑😑چکاریه اخه هی ب خودشون تلقین میکنن فلان بهمان😒😣

اااه اااااه بدم میاد بخداااا😑😑چکاریه اخه هی ب خودشون تلقین میکنن فلان بهمان😒😣

هر کس یه ایرادایی داره منم خییلی بدم میاد ولی حساس نمیشم و میگذرم شما هم همین کار رو کن و بجای حساسیت و حرص خوردن و ناراحتی از خدا بخواه تا ترک کنه 

🕋

هر کس یه ایرادایی داره منم خییلی بدم میاد ولی حساس نمیشم و میگذرم شما هم همین کار رو کن و بجای حساسی ...

بدبحتی من اینجاست دیگه.‌‌‌ ههیییییی،😓

اره دیگه منم بیخیال شدم گفتم زنگ بزن بهش اگه تاپیکمو با دقت خونده باشی البته...

بدبحتی من اینجاست دیگه.‌‌‌ ههیییییی،😓 اره دیگه منم بیخیال شدم گفتم زنگ بزن بهش اگه تاپیکمو با د ...

نخوندم 

ولی بازم عرض میکنم بیخیال این خرافاتا باش اول خدا دوم قران و اهل عثمت وتماااام

🕋

وااایییی نگووو تولووخدااا😥ترسیدم از جمله آخرت یعنی الان قفل اجنه باز شده ب زندگیمون؟😪😫😭😱😰

عزیز جمله دیگمم خودندی که گفتم اینا همش الکیه .فالگیره رو میگم 

دیدن اینطوری گول میزنن مردمو هیچ کاری نمیتونه کنه 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

دقیقاااا،😞گل گفتی ولی شوهرم خیییلیی اعتقاد داره چکار کنم بنظرتون ک کلااا بی اعتقاد بشه ب همچین چیزا ...

بیشتر درمورد حدا براش بگو و اینکه براش تکرار کن همه جی ما دست خداس