2777
2789
عنوان

از شوهرم‌چجوری پولمو پس بگیرم ؟

487 بازدید | 38 پست

پارسال ازم ۲۵۰ میلیون پول گرفت گفت بدهیامو صاف میکنم پول جمع میکنم بهت یکساله میدم .. الان خرداد میشه یکسال که گذشته پولمو که جمع نکرده هیچ هرررررر روزم میاد میگه به این بدهکارم به اون بدهکارم .. با اون پوله بدهیاشم صاف نکرده همشو جنس گرفته ریخته مغازش.. الان سر سال مستاجرم میشه پول پیش نمیخوام میخوام کرایه بگیرم .. شوهرم پولمو پس نمیده به رو خودشم‌نمیاره چیکار کنم ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای خواهر از این مردا مگه میشه پول پس بگیری 

من ک اگه بمونه هزار تومن هم از پس اندازام نمیدم 

اگرم بدم الکی میگم از فلانی قرض گرفتم برات که خودش بعدا مجبور شه بده 

اگه بفهمه از خودم پول دارم هیچی دیگه همه رو میخوره یک لیوان آب هم روش

وای نگید تورو خدا .. من پوله رو به مستاجره بدهکارم نمیشه نده که میخوام یجوری بهش بگم که باید پس بده ...

بخواد پولتو جم کنه بده هم خودت باید از همه چیت بزنی تا پول جم ش

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
اشتباه کردی..مگه از مردا میشه پول پس گرفت.....واس چی اصلا گذاشتی بفهمه پول خودته....کاسب جماعت که اص ...

بابا هی ناله کرد و هی نشست زیر پام که پولتو بده من بدهیامونو کمتر کنم یکساله جورش میکنم پسش میدیم مستاجره بره .. ولی الان حرف از بدهیش به همه میزنه الا من