2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 39 پست
برا خودم درد گرفت ک زیاد دوسش دارن قدر نمیدونه و بیشعوره

هوووم همه مردا همینن حرومزاده ایی بیش نیستن شوهر. منم وقتی میخاد بیاد خونه قبلش گزارش تماساشو پاک میکنه ی بار دلیلشو ازش پرسیدم گفت دوس دارم فقط شماره تو توگوشیم باشع☹️ولی،داشت زر مفت نمیزد نمیدونم چ غلطی داره میکنه دیشبم رفتم گالریش دیدم از،ی شماره ک داشته صحبت میکرده شات گرفته نمیدونم دیگ ه کی بود تو گوشیم ذخیره کردم نه روبیکا آورد بالا برام نه واتساپ هیچی نداشت نمیدونم شایدم کاری بوده باشع ولی در کل مردا قدرنشناس هستن👌🏻ثابت شدت یعنی منم هی میخام خونه داریم صفر باشع آشپزیم و.... ولی نمیتونم دست خودم نیس اون چند روز پیش هم تا مرز طلاق رفتیم تاپیکامو بخونی متوجه میشی😥🥺

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

۲۱ خیلی زود ازدواج کردم یه دختر یک سالو نیمم دارم خیلی زندگی غم انگیزی داشتم تاپیکامو بخون تو چند س ...

18سالمه

من‌از‌تو‌به‌غصه‌رسیدم‌تو‌از‌من‌به‌چی ؟!🙂                      
هوووم همه مردا همینن حرومزاده ایی بیش نیستن شوهر. منم وقتی میخاد بیاد خونه قبلش گزارش تماساشو پاک می ...

عزیزم 🥺سیمکارتش ایرانسله یا همراه؟ 

۲۰تا شماره آخه؟مطمئنی موضوع خیانته؟میدونم صاحب شماره ها خانوم بودن ولی شاید صحبتشون کاری بوده 

و اینکه اگه مطمئنی خیانته و قبلا تکرار شده جداشو حالا رابطه هم داشتی خلاف شرع نکردی که شوهرته دیگه نهایتا اسمش توی شناسنامت میمونه

۲۰تا شماره آخه؟مطمئنی موضوع خیانته؟میدونم صاحب شماره ها خانوم بودن ولی شاید صحبتشون کاری بوده  ...

😔😔

2824
2823
2791
2779
2792