2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 39 پست
واسه 14نفر زنگ زده 🥲🥲🥲🥲

از کجا میدونی زن بودن اصن از کجا میدونی بخاطر چی زنگ زده بهشون شاید حساس شدی اخه چه لزومی داره به این همه شماره زنگ بزنه😐

پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از کجا میدونی زن بودن اصن از کجا میدونی بخاطر چی زنگ زده بهشون شاید حساس شدی اخه چه لزومی داره به ای ...

پروفاشون از تو برنامه ها ک نگا کردم و گفتم چند تا از شماره ها هم مال قبل بودن زنگ ک زدم فهمیدم زنه

من‌از‌تو‌به‌غصه‌رسیدم‌تو‌از‌من‌به‌چی ؟!🙂                      
از کجا میدونی زن بودن اصن از کجا میدونی بخاطر چی زنگ زده بهشون شاید حساس شدی اخه چه لزومی داره به ای ...

چند تاش جواب ندادن ولی با چند تاش صحبت کرده

منم باهات همدردم خیانت دیدم هزار بار دیگه دلی برام نمونده نابود شدم

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

چند تاش جواب ندادن ولی با چند تاش صحبت کرده

اگه مطمئنی خیانت کرده جداشو والا اینطو که تو میگی شوهرت با همه میخوابه فردا پس فردا خدایی نکرده بهت بیماری انتقال میده اینطوری سلامتیتم در خطره 

پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾
😭😭چن سالته 

۲۱ خیلی زود ازدواج کردم یه دختر یک سالو نیمم دارم خیلی زندگی غم انگیزی داشتم تاپیکامو بخون

تو چند سالته؟ بچه داری؟ اگه نداری نیار تورو خدا ی فکری بحال خودت بکن

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

۲۱ خیلی زود ازدواج کردم یه دختر یک سالو نیمم دارم خیلی زندگی غم انگیزی داشتم تاپیکامو بخون تو چند س ...

من عقدی هستم ولی رابطه کامل داشتیم

2824
2823
2791
2779
2792