ممد۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2615 عنوان کیا پول دارن 150 بازدید | 8 پست ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم 1403/02/07 | 01:32 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_دکترتونم عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 1866 از من به تو نصیحت پول خوشحبختی نمیاره من الان سیصد هزار تومن تو حسابمه ولی خوشبخت نیستم🥸
ممد۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2615 شماهمون ممد کرجی نیستی؟ نه ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
ممد۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2615 من بعد از ۱۵ سال زندگی مشترک الان ۳ میلیون دارم خوبه وضعت ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
ممد۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2615 از من به تو نصیحت پول خوشحبختی نمیاره من الان سیصد هزار تومن تو حسابمه ولی خوشبخت نیستم🥸 اگه سیصد میلیون بود بیشک بودی ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
tara6612 عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 1515 خوبه وضعت اره ولی میدونم چند روز دیگه دوباره صفر میشم ،چون برای زندگیمون و بچه ها خرج میشه