2777
2789
عنوان

مخم دیگه نمیکشه 😥

72 بازدید | 10 پست

پیج اکسسوری وبدلیجات زدم که یکم از بیکاری در بیام حالا نه چیزی فروختم نه فالوری جمع کردم پولم به فنا رفته بگید چیکار کنم مغازه دارم پس نمیگیره ایده بدید لطفا همه را خودم استفاده کنم 😂😂😂😂

اگه برات ف.ال ابجد و پاسور گرفتم توهم بجاش منو دعاکن🤍🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زیر پستای اینستا و اینجا و اینا میتونی پیجتو تبلیغ کنی

تبلیغ کردم تاثیری نداشته شاید کلا ۶تا دونه با یه عالمه تبلیغ به دست امده اما فروش خیر

اولین گزینه های فروش 

فامیل 

همسایه 

باشگاه 

دورهمی ها

روح و روانم اسیب دید تو نی نی سایت و اینستا ،حتی الامکان کم میام ،اگه اومدم سعی میکنم رد بشم از این حجم از بلاهت😓. خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

اولین گزینه فروش  فامیل  همسایه  باشگاه  دورهمی ها

همه را انجام دادم درحد دوتا فروختم بازم حالا دارم ادامه میدم دعاکن فروش بره

ببین یه نفر بود فالوراش کم بودن بعد بهشون پیام میداد میگفت ممنون حمایتم کردید و شماره بدید براتون شارژ میخوام بریزم برای تشکر ببین این خیلی جوابه ها تهش بیستا پنج تومن شارژ میریزی ولی باعث میشه به دوستاشون معرفی کنن

همه را انجام دادم درحد دوتا فروختم بازم حالا دارم ادامه میدم دعاکن فروش بره

ساعت ۵به بعد سانس های شلوغ باشگاه هست ببر اونجا ایشالله فروش میره 

البته قبلش با مدیریت باشگاه هماهنگ کن

روح و روانم اسیب دید تو نی نی سایت و اینستا ،حتی الامکان کم میام ،اگه اومدم سعی میکنم رد بشم از این حجم از بلاهت😓. خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)