2777
2789
بذار بیام بعد قهر کن😐😒😂 والا منم هیچ درگیر درسای مزخرف 

ده بار تگت کردم آن میشدی جواب نمیدادی پس حق دارم ههه😒😒😒

حالا مثلا از راه برسی نازم میکشی🥹🐣😂😂

اها موفق باشی❤️

کاربری واگذار شد✋🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگ آن باشم قطعا جواب میدم 😒 صبح دیدم ی بار تگ کردی اونم ترکیده بود ناز؟؟نوووو😂😂

دروغ نده تو آنلاینی ها نگاه کردم هه😒

اون یکی اومد جو رو متشنج کرد خودم گفتم هرکی تو تاپیکه گزارش بزنن حال همه رو بد کرد…

باید بکشیییی😎

کاربری واگذار شد✋🏻

دروغ نده تو آنلاینی ها نگاه کردم هه😒 اون یکی اومد جو رو متشنج کرد خودم گفتم هرکی تو تاپیکه گز ...

چرا الکی میگیی😐😐 من یکی امروز اومدم ی بار هم جمعه....اونم از سر جلسه اومدم خسته بودم نیومدنم بهتر بود

ای یادش بخیر چقدر تاپیکامون میترکید😂

چرا الکی میگیی😐😐 من یکی امروز اومدم ی بار هم جمعه....اونم از سر جلسه اومدم خسته بودم نیومدنم بهتر ...

تو تاپیک اهوم اهوم بیشعور😐😐😐کاش اسکرین گرفته بودم ازت😒

الانم همینه تا میزنیم میترکه😂😂😂فقط نیستی ببینی 

کاربری واگذار شد✋🏻

چرا خودم یادم نمیاد؟مال چ ماهی بود حدودا عه جدی پ هنو ادامه داره😂😂

نمیدانم اطلاعی ندارم😂😂

وایی برای خیلی قبل عید بود یکی دو ماهی قبل عید این چیزا دقیق نمیدونم..

اره ادامه داره😔😂

کاربری واگذار شد✋🏻

نمیدانم اطلاعی ندارم😂😂 وایی برای خیلی قبل عید بود یکی دو ماهی قبل عید این چیزا دقیق نمیدونم.. ار ...

عا قبل عید میگم چرا یادم نمیاد🥲🥲

من زمستون اصلا تو حال خودم نبودم از طرفی کنکور  از طرفی امتحانای دانشگاه بهم هم مرخصی تحصیلی نمیدادن با مرده فرقی نداشتم  حوصله هیچی نداشتم حتی با خانوادم هم حرف نمیزدم

عا قبل عید میگم چرا یادم نمیاد🥲🥲 من زمستون اصلا تو حال خودم نبودم از طرفی کنکور  از طرفی امت ...

اره…

ععع الهی مگه کنکور میخواستی بدی؟نمیدونستم:///

کاربری واگذار شد✋🏻