2777
2789
….

.

.

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

. . . . حوصله ام سر رفته ادامه میدم 🤣🤣

خوابم میاد 🗿

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

نمیزارم بخوابیییی🐣🐣

🙄ول خوابیدم 

جدیدا دوباره رفتی رو فاز بد باهامااااااا حواسم هست که 😒😒😒😒😒😒😒

عیجن 

سلام فرشته کوچولو خوبی؟ چخبر؟

سلاااممم🥺💖💖💖

مرسیی

سلامتی دیگه دارم واسه پایش یه نگاهی میکنم به سوالا اینا با اینکه تهدید معلما الکیه ولی خب🤣🤣

به ما گفتن فردا ساعت 7 و نیم شروع میشه اخه کله صبح؟پایش ؟سوالای ریاضیش؟😍😍😍🤣

سلاااممم🥺💖💖💖 مرسیی سلامتی دیگه دارم واسه پایش یه نگاهی میکنم به سوالا اینا با اینکه تهدید معلم ...

منم پایش دارم

نه ساعت ۹ باید شرو شه احتمالا

بابا من جز این ۵ مرحله دیگم پایش دادم

اصن پوخ خاصی نیس

تازه فقط برا مدرسه مهمه حتی اگ کمترین نمره مستمرت باشه حذف میشه

بعدشم سوالاتش از تکمیلیه بیشتر

سوال ریاضیاش ممکنه خلاقیتی باشن هرسال ی چی میگن

اصن نگران نباش

حتما معلمتون تکمیلی کار کرده

پس حتما بلدی

شماعم پیش آزمون داشتین؟

ما امروز شبه پایش داشتیم

"سبز می شوی؛ از آنجا که بریده شدی..!"

منم پایش دارم نه ساعت ۹ باید شرو شه احتمالا بابا من جز این ۵ مرحله دیگم پایش دادم اصن پوخ خاصی نی ...

مرسییی از راهنماییتت

نه نداشتیم ما آره ریاضی تکمیلی ما همیشه کار می‌کنیم علاوه بر اون معلم مون تست های خیلی سبز مشخص میکنه میزنیم 

بعد آره دیکه مجبوریم بزنیم چونکه توی امتحانات هم سوالای که شبیه تستا حل میشه میاره خود تست و چهار گزینه ای نه تشریحی بدون گزینه😂

بعد آره دیگه یکم علوم بعضی سالها خیلی سخت میشه الان امسال مرحله اولش که گرفتن بعضی از چجاهاشو نخونده بودیم بعد توقع ۱۰۰ هم داشت مدیر مدرسه😂 

مرسییی از راهنماییتت نه نداشتیم ما آره ریاضی تکمیلی ما همیشه کار می‌کنیم علاوه بر اون معلم مون تست ...

خواهش می کنممم

آره خیلی سبز خیلی منبع خوبیه

ما کاهه میزنیم زیاد تعریفی نداره

علومش؛ زیستشو خیلی دوس دارم همش سوالای چالشی داره ولی میشه جواب داد

فیزیک شیمیشم خوبه

اره بعضی وقتا اینجوری میشه

معلما نمی رسونن بچه ها رو

ولی خب عیبی نداره فداسرت

"سبز می شوی؛ از آنجا که بریده شدی..!"

@الیااااااا    سلامم الیاااا خانوممم چطورهههه؟ خوبیییییییییی؟ چهخبرررر چند وقته ندیدمتتت ...

سلااااممممممم دلیییی چطور مطورییییی 

مرسی بخوبیت ....من ک با درسا ب فنا و نابودی هر روز نزدیک میشوم😂