2821
2789
عنوان

نون خ

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 37 پست
توی توهین های قومیتی به هر شهری یه لقب خاصی میدن و به کرمانی ها میگن تریاکی(با احترام به همه کرمانی ...

فکرنکنم قصدی پشت کارشون بوده باشه

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
۳سری اول جالب تر بود دیگه خراب کردن

الانم خوب بود فقط کاش توروستاشون بودن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظرم قشنگه.  ولی خوب ۳ فصل اول عالی بود.  این دو فصل کمی اُفت داشت.  باز بعضی از قسمتهاش و دیالوگاقشنگ بودند.   مشکلات جامعه رو درقالب طنز بیان می کرد

البته این سریال‌های قومیتی  همیشه تعدادی معترض هستند که فقط نیمه خالی لیوان رو می بینند

کاربر @کردستان_زیبا  بیا تاپیک نون خ ببین کمتر اذیت بشی 😁

اتفاقا میخواستم تاپیک بزنم چ خوب دوستان بودن جای منو پر کردن

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

@کردستان_زیبا   بیاعزیزم بینظیرید شما کردها

فداتشم عزیزم 

نظر لطف شماست

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

به نظرم قشنگه.  ولی خوب ۳ فصل اول عالی بود.  این دو فصل کمی اُفت داشت.  باز بعضی از ق ...

اره  در کل این فصل خیلی بهترازفصل قبل بود پرازصفا وصمیمیت بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فداتشم عزیزم  نظر لطف شماست

❤️❤️❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2823
2791
2779
2792