2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

با سر و جان

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .

ملاک درستی نیست اصلا

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️
نه چون زیادی گنده تر دهن منه بعد هی منت می ذاره

نه والا اون روز رفتم بیمارستان یه زن خوشگلو قد بلند شوهرش قد کوتاه تر از خودش بود قیافه شوهرشم خوب بود  معلوم بود وضع مالیشونم خوبه .ولی من هر دفعه میدیدمشون میگفتم حیف این زن اصلا به هم نمیان  زن خیلی به سر مرد زیادیه

نمیدونم ولی خب همیشه دوس داشتم همسر آینده ام قدبلند باشه

من خودم قدم بلنده دوست داشتم شوهرم خیلی ازم بلند تر باشه

ولی شوهرم قدش یک و نوده (من خودم ۱۷۵ ام) حدود یه وجب ازم بلند تره