2777
2789
عنوان

زن بابا

221 بازدید | 12 پست

بچه ها من پارسال رفتم خونه پدرم و خواهرم که در حال طلاق گرفته ...نمیدونم سر موضوعی با هم دعوا کردیم ... فرداش نمیدونم چی شد رفتم دوباره خونه بابام .... یکدفعه بابام بی دلیل منو کتک زد ..از اون موقع زن بابام دوماهی ی بار با حالت دلسوزی ب خودش میگیره میگه وای چیکار کردن بابات اینا باهات ...چقدر کتک زدن ..گناه داشتی و این حرفا ....منم سکوت میکنم و میخندم ...ولی گاهی مثل الان یادم می افته حرف زن بابام ....واز دست زن بابام خسته و کفری میشم ...آیا من زیادی حساسم?چیکارکنم 

اون که برات دلسوزی میکنه تو یکم از حساسیتت‌ کم کن

از دیار لرستان💙brj💙گوش کن پند ای پسر وز‌ بهر دنیا غم مخور.                              گفتمت‌ چون دُر حدیثی گر توانی‌ داشت هوش💫آنکه عمری در پی او میدویدم‌ سو به سو  ناگهانش‌ یافتم با دل نشسته رو به رو..........×دل میدهی؟! +مگر تو دل دادی؟×دل من خودش رفت ؛اصلا منتظر  امر من نماند...😍 این دو خط همینجوری رسید به ذهنم🙄جان چشات دیوانه بازیات بد شری‌ دسم‌ داد بد شری اسم داد...😄                             اگر ز کوی تو ، بویی به من رساند بادبه مژده، جان جهان را به باد خواهم داد 🦋حافظ🦋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا ...یاد اون دعواها می افتند حالم بد میشه ...باید چیکارکنم ...سکوت کنم یا جوابی بدم

بگوپیش میاد دعواپدر دختری من دیگه فراموشش

کردم توام بهش فکرنکن عصابت خوردشه بلکه

ی زره خجالت بکشه زن گنده

ولی اینم بگم خیلی جوابشو دادم ...دوباره تکرار می‌کنه ..نمیدونم از سادگیشه ..چشه اخه

عزیزم خودت بهترمیشناسیش اگه واقعاسادس

پس بیخیالش شو اگه ام داره کرم میریزه 

حالشوبگیر