2777
2789
عنوان

🛑🛑ترسو ها و باردارها نیان🛑🛑

256 بازدید | 23 پست

بیاین از داستانای ترسناک زندگیمون بگیم

یا چیزایی که شنیدیم از اطرافیانمون

یکی از دوستام چند وقت پیش برای مسخره بازی رفت از این کلاسای احضار ثبت نام کرد(هر هفته توی خونه ی یکی از اعضا برگزار میشد)بعد استاده هی میگفت فلان کنین اینکارو کنین اینجوری اونجوری اینم گرفته بود به در مسخره بازی که اینا همش چرته

یکی از جلسه ها استاده میگه همه یه همزاد دارن مثلا فلانی تو همزادت یه پیرزنه فلانی تو همزادت یه دختر ۱۵ سالست و رو میکنه به دوستم میگه همزاد تو یه پسر ۵ ساله هست

میخواین امروز کاری کنیم که همزاداتونو ببینین؟

میگن آره این دوستمم میگه اره

میگفت از شبش همش به پسر ۵ ساله میدیدم که داره توی خونه راه میره

میومد پیشم صدام میزد تکونم میداد ولی هیچکس نمیدیدش

نمیذاشت بخوابم اصلا از زندگی افتادم

تا اینکه مامانش زنگ میزنه به استاده میگه بچم داره از دست میره یه کاری کن این بچه رو نبینه

که دیگه نمیبینتش

اینی که اینو برام تعریف کرده اذم چاخانی نیست بهش اعتماد دارم

همیشه که با کارای بدمون نیست که مردم آزار میدیم بعضی وقتا با کارای نکردمون اذیتشون میکنیم...

استاده میدیده اونا رو؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همزاد نبوده... چیزی که احضارمیشه جنه

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

وقتی که هیچکس خونه نیست ترجیحاً شب باشه برقا رو خاموش کنید یه ضبط صوت روشن کنید و وسط خونه بشینید اسمتونو صدا کنید مثلاً بگید زهرااااا زهرا جاااان

بعد از چند دقیقه به صدایی که داخل ضبط صوت هست توجه کنید به دقت گوش کنید علاوه بر صدای خودتون یه صدایی میگه جااااانم؟

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
وقتی که هیچکس خونه نیست ترجیحاً شب باشه برقا رو خاموش کنید یه ضبط صوت روشن کنید و وسط خونه بشینید اس ...

گاهی هم میگه: "جونِ دلم؟"

😁

وظیفه امه که پاسخ تک تک پست های کاربرای محترمی که وقت گذاشتن و تو تاپیکم شرکت کردن رو بدم، دلیل طول کشیدن ریپ زدنم هم همینه ( پاسخ دهی به تک تک پست ها)...    ⚠️ این اخلاق منه که جواب کاربرایی که ممکنه شان من و بقیه کاربرای محترم رو رعایت نکنن و چرت و پرت بگن رو باسکوت میدم. از قدیم به حق گفتن: "جوابِ....... خاموشیست" !!!!
گاهی هم میگه: "جونِ دلم؟" 😁

آره اگه بامرام باشه 😂

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
آره اگه بامرام باشه 😂

😁😁

راستی، امضاتون عالیه

حض کردم

مرسی👌

وظیفه امه که پاسخ تک تک پست های کاربرای محترمی که وقت گذاشتن و تو تاپیکم شرکت کردن رو بدم، دلیل طول کشیدن ریپ زدنم هم همینه ( پاسخ دهی به تک تک پست ها)...    ⚠️ این اخلاق منه که جواب کاربرایی که ممکنه شان من و بقیه کاربرای محترم رو رعایت نکنن و چرت و پرت بگن رو باسکوت میدم. از قدیم به حق گفتن: "جوابِ....... خاموشیست" !!!!
😁😁 راستی، امضاتون عالیه حض کردم مرسی👌

☺️🙏