2777
2789
عنوان

ممکنه قاضی اجازه طلاق نده؟

105 بازدید | 4 پست

اگ یکی از زوجین ناراضی باشن ممکنه قاضی بگه برین سر زندگیتون؟ 

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹

مونده اخه دادخواست طلاق رو کی داده‌باشه، طلاق توافقی باشه یاو........

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞
مونده اخه دادخواست طلاق رو کی داده‌باشه، طلاق توافقی باشه یاو........

اگ مرد داده باشه

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نکنم توی عقد نامه فکنم باشه که حق طلاق باید یا با زن باشه یا بامرد که اصولا حق طلاق با مرد هست ، مثلا اگه حق طلاق با مرد باشه قاضی بدونه اینکه علتشو بیاره سریع میگه عیب نداره حق طلاق با مرد هست خب برو طلاق بگیر ولی زن اون مرد چون حق طلاق بهش نیست فکنم باید با علت و گواهی بره و طلاق بگیره ، یا برعکس اگه حق طلاق قبل ازدواج توافق کنن و حق طلاق با زن بوشه مرد موقع طلاق باید گواهی یا علت موجهی بیاره که قاضی بدون حق طلاق بتونه  بگه باشه برو طلاق بگیر 

اگ مرد داده باشه

اگه مرد داده باشه کمی سخته......شاید شاید قاضی کمی کشش بده.....اگه از طرف خانوم رضایت نباشه برای جدایی، با قاضی صحبت کنید تا شوهر رو دعوت کنن و صبحت کنن، شاید فرجی حاصل شد.

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞