khodebehnamkurde مدیر استارتر عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 391 عنوان نورِ جهان... 43 بازدید | 4 پست من پشت در ایستاده در را میکوبم اگر کسی صدای مرا بشنود و در را باز کند وارد میشوم و با او شام خواهم خورد یوحنا 20:3 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با منت و خاری پی شبنم نمیگردم.💙 1403/02/06 | 22:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وکیل_یار_اول عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 4261 سلام این ها مربوط به کدامکتاب و کدامآیین است؟ باتشکر جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید. کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@ حمایت می کنید؟💞
khodebehnamkurde مدیر استارتر عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 391 سلام این ها مربوط به کدامکتاب و کدامآیین است؟ باتشکر سلام دوست عزیزم انجیل یوحنا من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با منت و خاری پی شبنم نمیگردم.💙
وکیل_یار_اول عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 4261 سلام دوست عزیزم انجیل یوحنا بسیار عالی، حیف که وقت نمیشه، وگرنه دوست دارم اینارو هم مطالعه کنم....موفق باشید. جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید. کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@ حمایت می کنید؟💞
khodebehnamkurde مدیر استارتر عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 391 بسیار عالی، حیف که وقت نمیشه، وگرنه دوست دارم اینارو هم مطالعه کنم.... موفق باشید. زندگیتان نورانی💛 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با منت و خاری پی شبنم نمیگردم.💙