2777
2789
عنوان

دردپریودی

89 بازدید | 19 پست

سلام

خیلی دردپریودی زجرم میده درحدی نمیتونم نفس بکشم به قدری حالم بدمیشه میادم بالادردشدیدمیزنه لگنم خونریزی شدیددارم توروخدابهم بگین چیکارکنم اگه کسی راهکارداره

مفنامیک میخورم 

شیاف اصلانگی معذرت میخوام اسهالم میکنه روده هام صدامیده اشتهام میرسه صفر

اتوداغ هم میذارم یه ساعت ارومم میکنه

انقدخونریزیم شدیدکه دیگه جونی توتنم نیست

رفتمم دکترمیگه بعدازدواج یابعدزایمان طبیعی دردت اروم میشه

توروخداراهکاربدین😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا دردم همینجوری بود تا زایمان کردم البته الانم بدون درد نیست ولی خیلی کمتر شده...منم دکتر زیاد رفتم خوب نمیشد فقط سعی کن چند روز مونده به پریودت مراعات کنی جای سرد نشینی خوراکی های سرد نخوری و بیشتر گرمیجات بخوری تا یکم کمتر شه دردش

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
دقیقا دردم همینجوری بود تا زایمان کردم البته الانم بدون درد نیست ولی خیلی کمتر شده...منم دکتر زیاد ر ...

نمیدونم چرامراعات نمیکنم اصلاگرمیجات نمیخورم هیچی سردیجات میخورم بعدمصرف نوشابه م وفست وفوددلم میخوادمصرف میکنم 

دردعجیب خداکنه منم مثل شمادردم کم شه دراینده کم اوردم دیگه🤦‍♀️

نمیدونم چرامراعات نمیکنم اصلاگرمیجات نمیخورم هیچی سردیجات میخورم بعدمصرف نوشابه م وفست وفوددلم میخوا ...

مراعات کن بابا خودت زجر میکشی.به خصوص ناشتا.خرما و شیره و کاچی و اینا که خوشمزن،بدتم میاد دو سه روز به زور بخور

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین