2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 52 پست
منو شما باهمیم اولین روزه آخرین پریودت کی بود؟

۱۷اسفند  میشه درخواست دوستی بدین باهم باشیم یا تو  تاپیک  ماه رمضانم یه پیام بزارید که باهم باشیم شاید اعلان هام حذف بشه پیداتون نکنم 

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

امروز عصری خورشت سبزی ۱ بشقاب کامل خوردم تازه هم برنجو خورشت سبزی خوردم در صورتی ک من میل ب غذا نداش ...

خداروشکر پس بخور دختر جون بگیری اون بچه نیاز داره انشاالله که سالم بغلش بگیری نگران هم نباش

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱
آخه اونوقت هفته هاتون بالای ۱۰ حساب میشه من ۱۲ اسفندم آخرین پریودم ۷ هفتمه

شما سنو. رفتین من میخوام هفتهی دیگه برم 

چشم عزیزم ولی اون تایپکتون پیدا نکردم☹️

ببخشید من اشتبه گفتم روز های تخمک گذاریم افتاده به اول دوم  اون ببخشید فکرکردم ماه رمضون اشمش

سونوی تشکیل قلب رفتم قلبش تشکیل شده ولی سونو و با پریودم نیست تو  سونو یه هفته کمتر نشون داد

اگه اون طوری باشه من شش هفته من هنوز سنو نرفتم 

سونوی تشکیل قلب رفتم قلبش تشکیل شده ولی سونو و با پریودم نیست تو  سونو یه هفته کمتر نشون داد

چند هفته رفتین  منم برم قلبشتشکیل شده

الان دیگه اینجوریه البته درستش هم همینه مگه آدم تو مریودی حامله میشه من بچه دوممه دهنم سرویس شده

من بارداری دوم هست البته بچه اولم فوت کرد     همین دیگه دکترا میگن از روز اخرین پریود هنوز. ما اقدام نکردیم چطوری حامله ایم😂

وای تاپیکتو خوندم استرسم به جنون رسید مگه میشه وقتی علائم قطع بشه یعنی رشد متوقف شده الان چکار کنم😭

🙄 عزیزم من بارداری اولمه چیزی که تو گوگل هست و گفتم وگرنه تجربه نشون داده که نگرانی نداره توکل کن به خدا 

2827
2791
2779
2792