2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 52 پست
انشاالله  همه چی خوب پیش بره منم هفت هفته باردارم  یه رو اشتهام کمه روز زیاد  این چی ...

واقعا اخه اولین باره اینجوری میشم هر روز گلاب بروت تهوع و شکمم از زیر درد میکرد امروز نه خیلی هم غذا خوردم هر روز نمیخوردم درخواست بده باهم دوست شیم اخه بارداریمون هفتهاش نزدیکه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا اخه اولین باره اینجوری میشم هر روز گلاب بروت تهوع و شکمم از زیر درد میکرد امروز نه خیلی هم غذا ...

نه عزیزم نترس هنوز بعد نه هفته شاید حتلت تهو تموم بشه و ددیگه به حالت قبل برگردی. 

باشه عزیزم 

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱
هنوز ۹ هفتم نشده

خوب برای هرکس یه جوره من بارداری قبلم  هشت هفته حالت تهو داشتم تا دو هفته خوب شد الان هم هنوز حالت تهو ندارم ولی اشتهام بعضی روزا کمتر میشه

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱
یعنی طبیعیه دیگه 

اره بابا  علام همیشه گی نیست این استرس هم که شما دارین سمه خدارو شکر که حالت تهو تموم شده چیه ادم نمیتونه چیزی بخوره بچه یکم جون بگیره 

اره بابا  علام همیشه گی نیست این استرس هم که شما دارین سمه خدارو شکر که حالت تهو تموم شده چیه ا ...

امروز عصری خورشت سبزی ۱ بشقاب کامل خوردم تازه هم برنجو خورشت سبزی خوردم در صورتی ک من میل ب غذا نداشتم 

2827
2791
2779
2792