2777
2789
سرخودنزن..زیرنظردکتر باش.همسر من ۱ سالو نیمه زیرنظردکتر..یه مدت ماینوکسیدل داد.الان یا مدت داروی ساخ ...

اخه خسته شدم مکمل خیلی خوردم از هیرویت و هیرتامین و سیستین من خودم اصن پیش دکتر پوست و مو کار میکنم عزیز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه خسته شدم مکمل خیلی خوردم از هیرویت و هیرتامین و سیستین من خودم اصن پیش دکتر پوست و مو کار میکنم ...

پس باید بدونی که مدت طولانی باید مصرف کنی...همسر منم مدت طولانی اول آمپول داد.به همراه مکمل ها.بعد آمپول بعد یه مدت قطع کرد.الان ۶ ماه فیناستراید داد به همراه مکمل ها.نتیجه خوبی داد.البته اون داروی ساختنی هم همیشه هس

پس باید بدونی که مدت طولانی باید مصرف کنی...همسر منم مدت طولانی اول آمپول داد.به همراه مکمل ها.بعد آ ...

همسرتون ریزش ارثی دارن؟من ارثی ندارم ازمایشم دادم  خودن فک میکنم از استرسه ولی استرسم کلا زیاده  فک کنم بخاطر اون میریزه برا همین میگم ماینو همسرت استفادع نکرده  بدونی چطوره؟

همسرتون ریزش ارثی دارن؟من ارثی ندارم ازمایشم دادم  خودن فک میکنم از استرسه ولی استرسم کلا زیاده ...

تا حدودی ارثی.هسر من فقط قسمت وسط سرش یهو کم‌حجم شد سریع رفتیم دکتر..چرا ماینو حدود ۷ ماه استفاده کرد.بعدش دکترش داروی ساختنی میده..استرس اگه باشه تا کنترلش نکنی خوب نمیشه.باز آقایون اعصابشون آروم تر از ما خانوماس

تا حدودی ارثی.هسر من فقط قسمت وسط سرش یهو کم‌حجم شد سریع رفتیم دکتر..چرا ماینو حدود ۷ ماه استفاده کر ...

اره مردا کمتر پیش میاد استرسی باشن من خیلی شاید چون سرکارم میرم 😂باز بیشتر استرس دارم