2777
2789
عنوان

ایا من حسودم؟

232 بازدید | 16 پست

زمان کنکور من هرچی بگی اتفاق افتاد

مادرم سرطان گرفت سینش برداشت شیمی درمان می شد همراهش رفتم یه شهر دیگه

روابط بین مامان و بابام بهم ریخت تا پای طلاق رفت یک هفته قبل کنکور تو دفاتر قضایی بودم 

هر شب تو خونه ما دعوا بود 

جوری حرص خوردم که صورتم پوسته پوسته شد مثل بیماری خود ایمنی 

خیانت دیدم کسی که قرار بود بعد کنکور عقد کنیم  خیانت کرد 

مشکلات مالی

افسردگی شدیدم که هنوز باهامه

کشور چند ماه درگیر همون اتفاقات بود 

ولی داداشم فردا کنکور داره نذاشتن تو دلش اب تکون بخوره 

از الان دکتر دکتر صداش می کنن 

که می شه 

از الان دیگ من نمی بینن دوستم ندارن محلم نمی دن 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میتونی باز کنکور بدی؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
به جای غصه خوردن تو هم دوباره بخون  و اینکه هیچ تضمینی نیست برادرت قبول شه

من دانشجوی رشته مهندسی هستم 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

نتیجه کنکور شما چی شد 

بیاین این تاپیکم☺️🧡            https://www.ninisite.com/discussion/topic/12894909/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%b1%d9%81%d8%a7%db%8c-%d8%af%d9%84-%d9%85%d9%86-%d8%a8%d8%a7-%d8%af%d8%ae%d8%aa%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d8%b1%d8%b2%d9%85%db%8c%d9%86%d9%85?postId=325798262
نه حق داری

هیچکس نگفت چی بر تو گذشت 

خب اون قضایا ک اتفاقی بوده 

اتفاقی نبود 

چند روز پیش مادرم دوباره به بازگشت بیماریش مشکوک شد نذاشت داداشم بفهمه که غصه بخوره 

ولی موقع درس من واویلا کرد