2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه مراکزی هست مخصوص کلاس های آمارگی زایمان اونجا ماما ها هستن از پزشکت سوال کنی بهت معرفی میکنه...من از ماه 5 بارداری تو کلاسا شرکت کردم ماهی 80 تومن هفته ای دوبار...مامای همراه هم گرفتم میگفت 400 تا 500 میگیره ولی چون زمان زایمان من کم بود ازم 400 گرفت

بندگانم را آگاه کن که من بسیار آمرزنده و مهربانم [حجر49]
من گرفتم از اول شب تا خوده صبح گرفت خوابيد رو تخت كناريم افتضاح بود نميشه روشون حساب كرد بعضياشون ...

مگه میشه؟؟؟؟؟

جا پا باید رفت تو حلقشون

خب بیدارش میکردی

وا پس برا چی پول میگیرن؟

ببین دشمن تا کجا نفوذ کرده خخخخخخخخخخخخ

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)

هرمامایی بخوای میشه. خیلی خوبه موقع زایمان برای تسکین درد ها کنارته و ماساژ میده خیلی مسکن خوبیه و باعث میشه احساس امنیت کنی. من نداشتم اما یه مامایی هی میومدم پیشم ماساژم میداد خیلی خوب بود

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

چخوبه اینطوری،استرس خیلی کم میشه

عالیه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

مگه میشه؟؟؟؟؟ جا پا باید رفت تو حلقشون خب بیدارش میکردی وا پس برا چی پول میگیرن؟ ببین دشمن تا کج ...

داد ميزدم كمك كنيد خدا خدا ميكردم

سرشو بلند ميكرد ميگفت آخي عزيززززييزم و دوباره ميخوابيد😐😐😐