2777
2789
اره بخون ببین منم واقعا تنبلم!ولی من مجردم شما متاهلی باید خب بهتر باشی از این نظرا😞من حستو درک‌میک ...

ممنون عزیزم برم بگردم پیداکنم

. خدایا شکرت. برای سبزشدن دامن همه منتظرا صلوات بفرستید(اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه‌ها چقد باحالین😂 میگم شما ک انقد بی حالین نکنه کم خونی دارین چون اینطوری هستم خیلی زود خسته میش ...

خوبه این بهونه فقر آهنم داریم ما خانما  من هروقت حوصله ندارم به شوهرم میگم فک کنم کم خون شدم انقد نازمو میکشه بیچاره  

من 27سالمه پارادایس جون ماما هستم هم ت  بیمارستان شیفت میدم هم عصرا مطب دارم، هفته ای یکبار آرا ...

دوسال از من کوچیکتری. خوشبحالت شاغلی سرت گرمه

عاشق شو ار نه روزی کار جهان سر آید نا خوانده نقش مقصود از کارگاه هستی...

خوبه این بهونه فقر آهنم داریم ما خانما   من هروقت حوصله ندارم به شوهرم میگم فک کنم کم خون شدم ...

دقیقا 😂😂 

دیروز با نامزدم ی مسیر کوتاهی رو پیاده رفتیم اخراش خسته شده بودم هی غر میزدم منو پیاده اوردی پام درد گرفت دیگ جون ندارم اونم بنده خدا ناراحت شده بود عذاب وجدان گرفته بود میگفت من نمیدونستم خسته میشی کاش از اول میگفتی پیاده نمیومدیم 

بعد میگفت تو چرا انقد زود خسته میشی

گفتم فقر آهن دارم

گفت خب چکار‌کنم برات ک خوب بشی

گفتم هیچی فقر آهن خوب نمیشه فقط نباید خیلی خودمو خسته کنم 

اونم باور کرد 😂😂😂😂😂

من همیشه خونم مرتبه، خودمم مرتبم، یه پسر هفت ماهه هم دارم، اونم مرتبه   هر روزم می رم حموم پسرمم با خودم میبرم، همه کارهامو هم میکنم، فقط یه کم بی انرژی هستم، بنطرتون چرا؟ ارشدم هستم بیکارم، از وقتی بچه دار شدم چون هیچکار دیگه ای. نمیتونم بکنم یه کم بی. انگیزه شدم.

راستی یه پرسش نامه چند رو قبل خانه بهداشت پر کردم، نوشته بود اگه از یه هفته، چهار روزش دلتون نمیخواد کارای خونتون بکنید یا به. بچه برسید افسردگی دارید