2777
2789
وای پس من اوضاعم از همه خرابتره نه بچه دارم نه شاغلم نه خوشگل میکنم نه کار خونه. دیوونم فک کنم

پارادایس جون بنظر من از اول از خودت شروع کن خودتو خوشگل کنی کلی انرژی میگیری واسه همه کار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان دنیا من تاپیک ranaرو یک سال میخوندم خیلی جالب بود و کامل هم درمورد تمیزی خونه هم رسیدگی به خود ...

اگ بتونم بخونم   خیلی   خوبه   شوهرم   توروم هیچ   نمیگه   میره   به مامانش میگه   همش خونه   شلوغ ازاینجورحرفا   بایدیکارکنم   دیگه   حرفی نداشته باشه

. خدایا شکرت. برای سبزشدن دامن همه منتظرا صلوات بفرستید(اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»)
پارادایس جون بنظر من از اول از خودت شروع کن خودتو خوشگل کنی کلی انرژی میگیری واسه همه کار

تانیا چیکار کنم دقیقا. شما چن سالته شغلت چیه. من تازه درسم تموم شده ارشد. دوس دارم برم سرکار ولی کار نیس. منم انگیزم کم شده واسه به خود رسیدن و به خونه رسیدن. روزه هم که دیگه هیچی بدترم کرده

عاشق شو ار نه روزی کار جهان سر آید نا خوانده نقش مقصود از کارگاه هستی...

ای جان عاشق پسرای شیطونم با باباش بزنن خونه رو داغون کنن    

بله عزیزمممم. دو روز بیا پیش پسر من اونوقت سلامت میکنم😂😂😂

من که اصلا خوشگل کردن یادم رفته چه شکلیه. مو شونه بزنم شاهکار کردم. 

تانیا چیکار کنم دقیقا. شما چن سالته شغلت چیه. من تازه درسم تموم شده ارشد. دوس دارم برم سرکار ولی کار ...

من 27سالمه پارادایس جون ماما هستم هم ت  بیمارستان شیفت میدم هم عصرا مطب دارم، هفته ای یکبار آرایشگاه میرم خودم آرایش میکنم البته واسه بیمارستان نه،لباسای ارزون و متنوع بخر بپوش موهاتو همیشه شونه کن اینکارا به من انرژی صدبرابر میده البته شما که وقتت آزاده سعی کن هر روز یه کار تو خونت انجام بدی و خودتو خسته نکنی

اگ بتونم بخونم   خیلی   خوبه   شوهرم   توروم هیچ   نمیگه   میره   ...

اره بخون ببین منم واقعا تنبلم!ولی من مجردم شما متاهلی باید خب بهتر باشی از این نظرا😞من حستو درک‌میکنم که حوصله هیچ کاریو نداری منم همینطورم ولی مقابله کن اون تاپیک برو اگه پیدا نکردی برات اسم کاملشو پیدا میکنم میفرستم خداییش میتونه کمکت کنه چون کارای سبک میگه.من حسم اینطور که خونه تمیز و بدن تمیز به آدم ارامش میده ولی کثیفی بهم ریختگی اعصاب ادمو خورد میکنه.

🌸💕

ولی خانوما اصلا خودتونو دست کم نگیرین.ما همینکه این شوهرا رو با خانوادشون تحمل میکنیم کلی کار انجام دادیم😆

👈چرا نگران باشیم؟ شاید هرگز پیش نیاید👉
تانیا چیکار کنم دقیقا. شما چن سالته شغلت چیه. من تازه درسم تموم شده ارشد. دوس دارم برم سرکار ولی کار ...

الان که ماه رمضونه بیشتر به خاطر اونه ولی سعی کن همیشه به خودت برسی هم ظاهری همم از لحاظ تغذیه نگران شغلم نباش بالاخره مشغول میشی عزیزم