پارادایس جون بنظر من از اول از خودت شروع کن خودتو خوشگل کنی کلی انرژی میگیری واسه همه کار
تانیا چیکار کنم دقیقا. شما چن سالته شغلت چیه. من تازه درسم تموم شده ارشد. دوس دارم برم سرکار ولی کار نیس. منم انگیزم کم شده واسه به خود رسیدن و به خونه رسیدن. روزه هم که دیگه هیچی بدترم کرده
عاشق شو ار نه روزی کار جهان سر آید
نا خوانده نقش مقصود از کارگاه هستی...
تانیا چیکار کنم دقیقا. شما چن سالته شغلت چیه. من تازه درسم تموم شده ارشد. دوس دارم برم سرکار ولی کار ...
من 27سالمه پارادایس جون ماما هستم هم ت بیمارستان شیفت میدم هم عصرا مطب دارم، هفته ای یکبار آرایشگاه میرم خودم آرایش میکنم البته واسه بیمارستان نه،لباسای ارزون و متنوع بخر بپوش موهاتو همیشه شونه کن اینکارا به من انرژی صدبرابر میده البته شما که وقتت آزاده سعی کن هر روز یه کار تو خونت انجام بدی و خودتو خسته نکنی
اره بخون ببین منم واقعا تنبلم!ولی من مجردم شما متاهلی باید خب بهتر باشی از این نظرا😞من حستو درکمیکنم که حوصله هیچ کاریو نداری منم همینطورم ولی مقابله کن اون تاپیک برو اگه پیدا نکردی برات اسم کاملشو پیدا میکنم میفرستم خداییش میتونه کمکت کنه چون کارای سبک میگه.من حسم اینطور که خونه تمیز و بدن تمیز به آدم ارامش میده ولی کثیفی بهم ریختگی اعصاب ادمو خورد میکنه.