2777
2789

مننننن، حس میکنم این یه اپیدمی شده دیروز هم در این باره تاپیک زده شد 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من 

پسرم واکسن ۴ ماهگی زده امروز ‌دیشب تا صبح نخوابید منم تا میرم بخوابم بیدار میشه..کلی کار روسرم ریخته

همیشه سخت ترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق دارد ،شاکی سختی های دنیا نباش !شاید تو یهترین بازیگر خدایی ..............

من،بچم مریضه خودم بیحالم ازصبحم چیزی نخوردم عمینجوری ناشتا ازصبح بچم شیر میدم،مادرم کوفته فرستاده برام حتی حسش نیست بخورم😞😞

دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا
چرا نمیگید خونه بابا؟

خوب مگه فرقی داره؟؟یبارم یچیزی واسه مامانه بیچاره باشه خخخ ولی الان چون بابام خونه نبود گفتم😄

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  

[QUOTE=43264045]من،بچم مریضه خودم بیحالم ازصبحم چیزی نخوردم عمینجوری ناشتا ازصبح بچم شیر میدم،مادرم کوفته فرستاده بر ...[/Q

چه جالب مامان منم برام کوفته داده ولی حال ندارم پاشم بخورم

بچمم عین زالو چسبیده همش شیر میخوره

👈چرا نگران باشیم؟ شاید هرگز پیش نیاید👉
لباس برا تا کردن     ایول بابا تو آخرشی تو گروه ما نیستی

خخخخخ بیاد کارای مارو ببینه به لباس تا کردن نمیگه کار  

👈چرا نگران باشیم؟ شاید هرگز پیش نیاید👉
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791