fیزا مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 6715 عنوان کاش میمردم😭 228 بازدید | 17 پست کاش خدا جونمو بگیره😭آمادگیشو ندارم واقعا تازه ۱۷ سالم شداز روزی ک شناختمش تا الان آرامش نداشتمازدواج اجباری نمیشه طلاق بگیرم بد خواه زیاد داریم نمیخوام بساط غیبت براشون پهن کنم 🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹 #متاهل 1403/02/06 | 18:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ajsneopamsensb عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 4669 همین که تو این سن ازدواج کردی بساط غیبت و براشون پهن کردی پس طلاق بگیری بهتره
fیزا مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 6715 ۱۷و ازدواج آره متاسفانه 🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹 #متاهل
خواب_ژرف عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 2078 دیگه کاریه که شده.ولی به نظرم طلاق بگیر و تلاش کن که به اهدافت برسی.دهن مردمو نمیشه بست. سرتاپاخزانیم،امادمازشوقبهارانمیزنیم:)🌿 "عقایدساختگی،اسودگیساختگیوشکنندههمدرپیدارد" «زندگی در نهایت همهٔ مارا میکشد!»
fیزا مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 6715 همین که تو این سن ازدواج کردی بساط غیبت و براشون پهن کردی پس طلاق بگیری بهتره نههه اصلا اینجا همبن سن ازدواج میکنن 🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹 #متاهل
fیزا مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 6715 دیگه کاریه که شده. ولی به نظرم طلاق بگیر و تلاش کن که به اهدافت برسی. دهن مردمو نمیشه بست. نمیشه طلاق گرفتکاش میمردم فقط 🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹 #متاهل
خواب_ژرف عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 2078 نمیشه طلاق گرفت کاش میمردم فقط ای وای.خدانکنه عزیزمامیدوارم اتفاقات قشنگی پیشِ روت باشه:) سرتاپاخزانیم،امادمازشوقبهارانمیزنیم:)🌿 "عقایدساختگی،اسودگیساختگیوشکنندههمدرپیدارد" «زندگی در نهایت همهٔ مارا میکشد!»
لیلینیوم عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 7111 طلاق بگیر قبل این که بچه دار نشدی و زنجیر نکشیدن بهتمن ۱۷ سالگی ازدواج زوری کردم و بدبختی زیاد دیدم و اسیر شوهری شدم که نمی خوام الان ۳۱ سالمه😔وقتی جدا شدی رو خودت و اهدافت تمرکز کن و بدون که مادرپدرت هم نمی خوانت پس تنها نجات دهنده خودت هستی. نینی سایت به طور عجیبی غیر عادی شده. من نمیدونم من وارد بعد دیگه ای شدم یا چی... چطوری زندگی شما در جریانه انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده.
fیزا مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 6715 چرا پشیمونی گلم؟میشه دلیلشو بگی درخواست دوستی بدم؟ 🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹 #متاهل
fیزا مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 6715 طلاق بگیر قبل این که بچه دار نشدی و زنجیر نکشیدن بهت من ۱۷ سالگی ازدواج زوری کردم و بدبختی زیاد دید ... شوهرمو دوست دارم مجبور شدم دوستش داشته باشمولی یه سری مشکل پیدا کردیم ک نمیزاره پیشرفت کنم 🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹 #متاهل
لیلینیوم عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 7111 شوهرمو دوست دارم مجبور شدم دوستش داشته باشم ولی یه سری مشکل پیدا کردیم ک نمیزاره پیشرفت کنم شوهری که نمی ذاره پیشرفت کنی دوست ندارت و بدت رو می خواد نینی سایت به طور عجیبی غیر عادی شده. من نمیدونم من وارد بعد دیگه ای شدم یا چی... چطوری زندگی شما در جریانه انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده.