2777
2789
عنوان

کاش میمردم😭

223 بازدید | 17 پست

کاش خدا جونمو بگیره😭

آمادگیشو ندارم واقعا 

تازه ۱۷ سالم شد

از روزی ک شناختمش تا الان آرامش نداشتم

ازدواج اجباری 

نمیشه طلاق بگیرم بد خواه زیاد داریم 

نمیخوام بساط غیبت براشون پهن کنم

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹                    #متاهل  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیگه کاریه که شده.

ولی به نظرم طلاق بگیر و تلاش کن که به اهدافت برسی.

دهن مردمو نمیشه بست.

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

همین که تو این سن ازدواج کردی بساط غیبت و براشون پهن کردی پس طلاق بگیری بهتره 

نههه اصلا اینجا همبن سن ازدواج میکنن

دیگه کاریه که شده. ولی به نظرم طلاق بگیر و تلاش کن که به اهدافت برسی. دهن مردمو نمیشه بست.

نمیشه طلاق گرفت

کاش میمردم فقط

نمیشه طلاق گرفت کاش میمردم فقط

ای وای.

خدانکنه عزیزم

امیدوارم اتفاقات قشنگی پیشِ روت باشه:)

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

طلاق بگیر قبل این که بچه دار نشدی و زنجیر نکشیدن بهت

من ۱۷ سالگی ازدواج زوری کردم و بدبختی زیاد دیدم و اسیر شوهری شدم که نمی خوام الان ۳۱ سالمه😔

وقتی جدا شدی رو خودت و اهدافت تمرکز کن و بدون که مادرپدرت هم نمی خوانت پس تنها نجات دهنده خودت هستی.

نینی سایت به طور عجیبی غیر عادی شده. من نمیدونم من وارد بعد دیگه ای شدم یا چی... چطوری زندگی شما در جریانه انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده.

طلاق بگیر قبل این که بچه دار نشدی و زنجیر نکشیدن بهت من ۱۷ سالگی ازدواج زوری کردم و بدبختی زیاد دید ...

شوهرمو دوست دارم مجبور شدم دوستش داشته باشم

ولی یه سری مشکل پیدا کردیم ک نمیزاره پیشرفت کنم

شوهرمو دوست دارم مجبور شدم دوستش داشته باشم ولی یه سری مشکل پیدا کردیم ک نمیزاره پیشرفت کنم

شوهری که نمی ذاره پیشرفت کنی دوست ندارت و بدت رو می خواد

نینی سایت به طور عجیبی غیر عادی شده. من نمیدونم من وارد بعد دیگه ای شدم یا چی... چطوری زندگی شما در جریانه انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز