2777
2789
عنوان

کنکورررررر

264 بازدید | 25 پست

استرس دارم فردا کنکور دارمممم

نمیتونم خودمو کنترل کنمممم ویییییییییییی

خیلیم خوندم نمیدونم چرا استرس دارم😣😣

اگه قبول نشم هرچی پول کتاب و مشاور دادم به چوخ میرههههه 

کنکوریا بیاین ابراز همدردی کنینننن🥲

از همه چیز دنیا فقط پتو و بالشمو دوس دارم :) دارای اخلاق سگی که متاسفانه درستم نمیشه _ یه عدد سینگل به گور :) _ نیازمند یه هاپوی کوشولو :>

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارم از درون متلاشی میشم کافیه یا بیشتر بگم ؟

درک میکنممممممم

از همه چیز دنیا فقط پتو و بالشمو دوس دارم :) دارای اخلاق سگی که متاسفانه درستم نمیشه _ یه عدد سینگل به گور :) _ نیازمند یه هاپوی کوشولو :>

بچه‌ها میزارن ماسک بزنیم؟

تو این گرما میخوای ماسک بزنیییی؟

چجوریییییی؟

[QUOTE=336721689]تازه پریودم شدم دلم میخواد فقط گریه کنم😭😭😭 کاش تموم بشه این کابوس برای هممون ختم بخیر بشه…[/Q

وایییی منم پریودمممم

روز دوممه 

خدا کمکمون کنههههه

من کنکور ریاضیو حل کردم به نظرم سخت بود شیمیش بعد همه میگن بالای ۷۰-۸۰ باید زد ناامید ناامیدم😂😂

من امروز کنکور انسانی دادم. 

امروز تو سایتا دیدم اکثرا نوشتن راحت بود کنکور.

اینطوری بد میشه. باید درصد‌هامون خیلی بالا باشه!

اه خدا! استرس دارم.😖

2790
2778
2791
2779
2792