2777
2789
عنوان

مهریه

90 بازدید | 5 پست

ابجیم میخواد تو عقد طلاق بگیره مهریه ش 40 تا هست ؟بعدش شوهرش پولدار هست ماشین شاسی بلند و خونه داره دارایی ش ۱۰ میلیارد هست خونه هم به اسمش نیست ماشین شم قسطی‌ هست ؟ درآمدش هم ماهی ۳۰ تومان هست؟ الان میگه من ندارم سالی یکی میدم الان هم میگین سکه هم به ریال حساب میشه این حرف درست هست ؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

باکره س ولی میگه مهریه مو‌ نمیبخشم 

مهریه اش میشه حدود۸۰۰ میلیون تازه باکلی رفت وآمد ودردسر شانس بیاره نقدی بگیره   که نمیدن . احتمال زیاد قسطی میشه بعد آقا ممکنه طلاق نده وخواهرت کلی اذیت بشه. حسابی فکر کنید بعد اقدام کنید 

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊