2777
2789
عنوان

دوستان میگم ...

111 بازدید | 8 پست

دوستان میگم قاب عکس قدیمی داریم که عکس افراد برش داده شده بعدا روی یک صفحه که ضریح حرم امام رضا علیه السلام هست گذاشته شده حالا گوشه شیشه اون شکسته میشه کلا برد عکاسی درستش کرد ؟!(:

هزینه قاب و پس زمینه زیر رو هم نمیدونم چه قدر میشه اگر  جدیدا کار مرتبطی انجام دادید هزینه رو به من بگید ممنون💞💜💕

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  
بله میشه اینا هم‌چاپ روی دیوارکوبه خیلی هم هزینش پایینه

چه جالب خوب هست حالا این چه قدر هست ؟(:

نه نه من میخوام که مثلا همون عکس افراد روی یک زمینه ضریح جدید باشه با یک قاب نو نمیدونم میشه یا نه !!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جالب خوب هست حالا این چه قدر هست ؟(: نه نه من میخوام که مثلا همون عکس افراد روی یک زمینه ضریح جد ...

بله میشه عزیزم

من خودم انجام میدم

بستگی به سایز داره از ۱۱۰تومن میزنم تا ۲۵۰ تومن

عسک رو میتونید فتوشاپ کنید روی حرم حالا چه من انجام بدم چه عکاسی

💚الحمدلله کما هو اهله💚. زندگی قانون لیاقت هاست✨🦋

بله میشه عزیزم من خودم انجام میدم بستگی به سایز داره از ۱۱۰تومن میزنم تا ۲۵۰ تومن عسک رو میتونید ...

رزق و روزیتون همیشه پر برکت و برای مناسبات شادی عروسی تولد موفقیت های زندگی و همچنین برای خودتون(:❤❤❤

رزق و روزیتون همیشه پر برکت و برای مناسبات شادی عروسی تولد موفقیت های زندگی و همچنین برای خودتون(:❤❤ ...

ممنونم گلم همچنین شما❤️😍🌱

💚الحمدلله کما هو اهله💚. زندگی قانون لیاقت هاست✨🦋