2777
2789
عنوان

الزایمر

62 بازدید | 9 پست

بچه ها توی سایتا نوشته میانگین عمر اونا که الزایمر دارن نهایتا ۸ ساله درسته؟شما تو اشناهاتون تجربه ای نداشتین؟خوب یا کنترل میشن تو یک مرحله ؟؟؟یا همه کم کم همه چی یادشون میره؟توروخدا اگر میدونین جواب بدین

برای سلامتی پدرم دعا کنین لطفا🥲❤️

من مادربزرگم بنده خدا آلزایمر گرفت مارو نمی‌شناخت هر دفعه می‌رفتیم خونش می‌گفت شما دزدین از خونه بیرونمون میکرد😐😂

بنده خدا بعد ۲سال فوت کرد به مرگ طبیعی دیگه نمی‌دونم ربطی به آلزایمرش داشت یا نه

من مادربزرگم بنده خدا آلزایمر گرفت مارو نمی‌شناخت هر دفعه می‌رفتیم خونش می‌گفت شما دزدین از خونه بیر ...

دارویی مصرف نمیکرد؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دارویی مصرف نمیکرد؟

چرا دارو میخورد هرچند انقد آلزایمرش اواخر شدید شده بود که می‌خواستیم بهش قرص بدیم بخوره می‌گفت شما میخواین منو بکشین قرص چیه بهم میدین

مجبوری قاطی غذاش میکردیم میخورد

چرا دارو میخورد هرچند انقد آلزایمرش اواخر شدید شده بود که می‌خواستیم بهش قرص بدیم بخوره می‌گفت شما م ...

از همون اول که بیماریشون خفیف بود دارو میخورد؟

یادم نیست از کی مصرف میکرد فقط یادمه دیگه درگیر شده بود بردنش دکتر گفتن آلزایمر داره و قرص و دارو د ...

مرسی عزیزم خیلی کمک کردی🥺❤️

2790
2778
2791
2779
2792