نهار فسنجون گذاشتم، شام یه چیز سبک ایرانی بگین، مثلا قیمه و زرشک پلو اینا اونجا امکاناتش بوده بپزه بخره، یه چیز متفادت بگین
با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمیکنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمیکنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍
غذای ایرانی بگیم؟ کلا چهار ماهه میگی خارج بوده ..قاتوق شورباسی هم بزاری اوکیه
اره ۴ ماه کمه؟ من یه بار دو هفته سفر بودم غذای ایرانی نخورده بودم داشت جونم در میرفت