2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 42 پست
ارره عزیزم واسه من حلقویه کمی سخته متاسفانه بخاطره همیم خیلی میترسم مرسیی عزیزم همیچین😘 چند سالتون ...

انشالله که اذیت نشی خوشبت شی گلم 

من ۲۶عشقم ۳۳ اره دوست بودیم البته خواستگارم بودن بعدش جواب رددادم قست شدبعدچند سال باهم هم صحبت شدیم چند ماه باهم بودیم الانم درشروف خواستگاری هستیم 

شماچی چندسالتونه همسرت چندسالشه ؟دوست بودین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله که اذیت نشی خوشبت شی گلم  من ۲۶عشقم ۳۳ اره دوست بودیم البته خواستگارم بودن بعدش جواب ر ...

انشالله ممنون عزیزم الهی ک شماهم خوشبخت باشین😘سنتون خوبه.چقدر خوب قسمت بوده باهاش ازدواج کنی😍

ما کوچیکیم😅 هردو ۲۲ سالمونه. هره دوست بودیم

انشالله ممنون عزیزم الهی ک شماهم خوشبخت باشین😘سنتون خوبه.چقدر خوب قسمت بوده باهاش ازدواج کنی😍 ما ...

دیگه ب قسمت وحکمت خیلی اعتقاددارم 

انشالله خوشبخت شی مادیگه هیجانی رفتارنمیکنیم مخصوصاعشقم دیگه توجمع جلوبقیه خیلی خیلی سرسنگینم وقتی دوتایی هستبم باهم راحتیم رفتارابچگونه درمیارم اماوقتی سنم کمتربودخیلی خیلی بچه بازی درمیاوردم اگا برگشت به گذشته حتماجوابم مثبت بود خیلی پشیمون چراخودمواززندگی کردن باهمچین پسری محروم کردم 

دیگه ب قسمت وحکمت خیلی اعتقاددارم  انشالله خوشبخت شی مادیگه هیجانی رفتارنمیکنیم مخصوصاعشقم دیگ ...

واقعا بغض کردم برات 🥲 خیلی خوشجالم ک بهش میرسی اره واقعا قمست تو زندگی خیلی مهمه قسمتت بوده.

کار خوبی میکنین چشم میزنن ادم تو خلوت خودش ابراز علاقه کنه و..

واقعا بغض کردم برات 🥲 خیلی خوشجالم ک بهش میرسی اره واقعا قمست تو زندگی خیلی مهمه قسمتت بوده. کار خ ...

الهی دورت بگردم اجی مهربونم 

انشالله به هرچی که تودلته بهش برسی 🌹🌹

من نذاشتم کسی بفهمه واقعاحسودچشم بدزیاده هرچی توخفاش قشنگه