آنیتا۲۰۲۳ مدیر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 249 عنوان ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 42 پست سلام دوستانچندوقته دیگه عروسیمه خیلی خیلی استرس شدیددارم بابت اون شب لطفااقایون پیام نذارن فقط خانوماپیام بذارن انقداسنادوستااقوام ترسوندم ک دردش وحشتناک بعضیاگفتن رفتیم بیمارستان واقعیت داره یعنی به قدری ترس دارم ازشب عروسیم ترس تودلمه😥😥😥😥😥😥 1403/02/06 | 14:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باربی۱۴۰۲ عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 3202 شماگواهی گرفتین؟ انشالله خوشبخت شی عزیزم🌹🌹 ارره عزیزم واسه من حلقویه کمی سخته متاسفانه بخاطره همیم خیلی میترسممرسیی عزیزم همیچین😘 چند سالتونه هردو؟ دوست بودین
آنیتا۲۰۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 249 ارره عزیزم واسه من حلقویه کمی سخته متاسفانه بخاطره همیم خیلی میترسم مرسیی عزیزم همیچین😘 چند سالتون ... انشالله که اذیت نشی خوشبت شی گلم من ۲۶عشقم ۳۳ اره دوست بودیم البته خواستگارم بودن بعدش جواب رددادم قست شدبعدچند سال باهم هم صحبت شدیم چند ماه باهم بودیم الانم درشروف خواستگاری هستیم شماچی چندسالتونه همسرت چندسالشه ؟دوست بودین؟
باربی۱۴۰۲ عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 3202 انشالله که اذیت نشی خوشبت شی گلم من ۲۶عشقم ۳۳ اره دوست بودیم البته خواستگارم بودن بعدش جواب ر ... انشالله ممنون عزیزم الهی ک شماهم خوشبخت باشین😘سنتون خوبه.چقدر خوب قسمت بوده باهاش ازدواج کنی😍ما کوچیکیم😅 هردو ۲۲ سالمونه. هره دوست بودیم
60486048 عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 1824 ممنون عزیزم ک استرسموکمترکردی🌹🌹 خاهش گلم وظیفه س 🌹هرکی هم گف بگو ظرفیت دارم ک دارم شوهرمیکنم😉
آنیتا۲۰۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 249 خاهش گلم وظیفه س 🌹 هرکی هم گف بگو ظرفیت دارم ک دارم شوهرمیکنم😉 ازحرف دیگران ناراحت نمیشم بیشترایترس دارم واسه خودم ک چیزیم نشه🤦♀️😂
آنیتا۲۰۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 249 انشالله ممنون عزیزم الهی ک شماهم خوشبخت باشین😘سنتون خوبه.چقدر خوب قسمت بوده باهاش ازدواج کنی😍 ما ... دیگه ب قسمت وحکمت خیلی اعتقاددارم انشالله خوشبخت شی مادیگه هیجانی رفتارنمیکنیم مخصوصاعشقم دیگه توجمع جلوبقیه خیلی خیلی سرسنگینم وقتی دوتایی هستبم باهم راحتیم رفتارابچگونه درمیارم اماوقتی سنم کمتربودخیلی خیلی بچه بازی درمیاوردم اگا برگشت به گذشته حتماجوابم مثبت بود خیلی پشیمون چراخودمواززندگی کردن باهمچین پسری محروم کردم
باربی۱۴۰۲ عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 3202 دیگه ب قسمت وحکمت خیلی اعتقاددارم انشالله خوشبخت شی مادیگه هیجانی رفتارنمیکنیم مخصوصاعشقم دیگ ... واقعا بغض کردم برات 🥲 خیلی خوشجالم ک بهش میرسی اره واقعا قمست تو زندگی خیلی مهمه قسمتت بوده.کار خوبی میکنین چشم میزنن ادم تو خلوت خودش ابراز علاقه کنه و..
60486048 عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 1824 ازحرف دیگران ناراحت نمیشم بیشترایترس دارم واسه خودم ک چیزیم نشه🤦♀️😂 مطمئن باش هیچیت نمیشه 😅🥰
آنیتا۲۰۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 249 واقعا بغض کردم برات 🥲 خیلی خوشجالم ک بهش میرسی اره واقعا قمست تو زندگی خیلی مهمه قسمتت بوده. کار خ ... الهی دورت بگردم اجی مهربونم انشالله به هرچی که تودلته بهش برسی 🌹🌹من نذاشتم کسی بفهمه واقعاحسودچشم بدزیاده هرچی توخفاش قشنگه
آنیتا۲۰۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 249 مطمئن باش هیچیت نمیشه 😅🥰 انشالله هینطورباشه🤦♀️😂
golzebaman عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 11096 وای انقدر منم میترسم هنوز ازدواج نکردیم ولی ازدواج کنیم انقدر ترس دارم واییی آرزو قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ هردوسخت درتلاشیم به هم برسیم
آنیتا۲۰۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 249 وای انقدر منم میترسم هنوز ازدواج نکردیم ولی ازدواج کنیم انقدر ترس دارم واییی فک کنم طبیعی ترسم همه این حس دارن مثل من تومجردی🤦♀️😂
باربی۱۴۰۲ عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 3202 الهی دورت بگردم اجی مهربونم انشالله به هرچی که تودلته بهش برسی 🌹🌹 من نذاشتم کسی بفهمه واقع ... انشاالله ممنون عزیزم همیچین😘😘اره دقیقا الهی ک خوشبخت ترین باشی