2777
2789

فیزیک سخت بود 🥺

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا؟🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲بقیه درسا چطور بود؟

نمیدونم برا من اینطور بود ، فیزیکش نسبت به فیزیک تیر ۱۴۰۲ برام سخت تر بود ولی ریاضیاتش در مجموع آسون تر بود، شیمیشم یه چیزی توی همون مایه ها بود برام

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

نمیدونم برا من اینطور بود ، فیزیکش نسبت به فیزیک تیر ۱۴۰۲ برام سخت تر بود ولی ریاضیاتش در مجموع آسون ...

خداروشکر عزیزم

ان شالله نتیجه ی خیلی خوبی بگیری❤️

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

سلاممم خداروشکر خوب بود شیمی طبق گفته کارشناس سطح بالاتری داشت 

خداروووووشکر😍😍❤️موفق باشی الهی عزیزم

خداروشکر عزیزم ان شالله نتیجه ی خیلی خوبی بگیری❤️

ممنون عزیزم تو هم همینطور ❤️😘

ریاضیات اسون بود ولی در حد انتظارم نزدمش

فیزیکشم بد نبود

شیمیم من ضعیفه پس کلا نمیدونم😂🤝🏻

ببین اگه تحربی ای دوباره کنکور سال پیشو هم داخل هم خارج نگاه بنداز و واسه ماعم که تحلیل کن

ریاضیات اسون بود ولی در حد انتظارم نزدمش فیزیکشم بد نبود شیمیم من ضعیفه پس کلا نمیدونم😂🤝🏻 ببین ...

مرسی عزیزممم

ایشالا بهترین نتیجه رو بگیری

لطفا خبر خوب قبولیتو بده بهم واست کلی دعا میکنم😍

مرسی عزیزممم ایشالا بهترین نتیجه رو بگیری لطفا خبر خوب قبولیتو بده بهم واست کلی دعا میکنم😍

مرسی ازتتت

ایشالا توعم خوب میدی 

ببین اصلا ترسناک نبود اونقدر که غول میکنیم واسه خودمون

اروم باش و برو🫂از پسش برمیاییی

مرسی ازتتت ایشالا توعم خوب میدی  ببین اصلا ترسناک نبود اونقدر که غول میکنیم واسه خودمون اروم ...

فداتشم عزیزدلم چشم حتما مرسی عزیزم