2777
2789
عنوان

ترشح قهوه ای!!

1488 بازدید | 15 پست

یک روزه از موعد پریودم میگذره و دیروز و روز قبلش خیلی کم ترشح قهوه ای داشتم.من هیچ وقت لکه بینی نداشتم. ممکنه که باردار باشم؟ کی بیبی چک استفاده کنم بهتره؟

اگر از موعدت گذشته بي بي چك بزار

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر ميتوني صبر كني كه چه بهتر ولي آزمايش خون صد در صد جواب ميده يك روز از پري گذشته

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

سلام من هم ترشح قهوه ای دارم روز ۲۴ هستم قبلا هم کیست داشتم ... نمی دونم الان کیست دارم یا نه...در حال اقدام هستم... ربطی به کیست هام داره؟ من هیچ وقت زودتر از موعد پریود نمیشدم... لطفا کمک کنید چی می تونه باشه

منم دیشب ترشح قهوه ای داشتم فکر کردم میخوام پریود شم اما نشدم

عزیزم منم حالتم دقیقن مثل شماس، میشه لطفن بگی نتیجه چی شد؟ منم همینطور شدم امروز

خدایا ، نی نیمو حفظ کن

[QUOTE=44851230]عزیزم منم حالتم دقیقن مثل شماس، میشه لطفن بگی نتیجه چی شد؟ منم همینطور شدم امروز[/QU

من بعد 11 روز پریود شدم عزیزم

بابت نگاهت ممنونم خدا جون... بابت هدیه ای که دادی... بابت همه مهربونیات..
ممنونم جواب دادین، بعد از اون چه مدت بعد باردار شدین؟

راستش بارداریم ربطی به اون نداشت.

من زمان تخمک گذاریمو نمیدونستم چون پریودم بهم ریخته بود,به خاطر همین رفتم سونوگرافی. روزی که سونو کردم,۱۳ پریودیم بود و یک فولیکول ۲۱ داشتم که همون روز تخمک گذاریم بود,اون روز و فرداش اقدام کردم و باردار شدم.

توصیه میکنم سونو برین.

راستش بارداریم ربطی به اون نداشت. من زمان تخمک گذاریمو نمیدونستم چون پریودم بهم ریخته بود,به خاطر ه ...

خیلی ممنونم عزیزم، وقت گذاشتین و جواب دادین، سلامت و تندرست باشی ایشالا همیشه😙

خدایا ، نی نیمو حفظ کن