2777
2789

بامدادخمار،بمنم پیشنهاد بدین چنتا ایرانی کلاسیک وسبک قدیم

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزتون بخیر من که اهل رمان خوندن نیستم ولی داستان هزار یک شب میخونم عالیه پیشنهاد دارم بخونی عزیزم 🥰

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

اونو خوندم‌ خودمم دنبال یه چیز خوب میگردم 

عزیزجان 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

۵تا معرفی میکنم.

خدمتکار جذاب من........... فاطمه و امیر 

بره ی ناقلای من...............صنم و میکائیل 

تقاص زندگی...................پریناز و امیر

این امیر بگیره.‌................دریا و امیر

عروسک خیمه شب بازی.............هانا و آرسین 

همگی در اپلیکیشن روبیکا جستجو کنی میاره لینک خواستی بگو بدم.

سمفونی مردگان 

پی دی افش هست؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۵تا معرفی میکنم. خدمتکار جذاب من........... فاطمه و امیر  بره ی ناقلای من...............صنم و ...

به اسماشون میاد آبکی باشن،درست حسابین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسییییی♥️

خیلی قشنگن کلا من رمانای لوس و ابکی را دوست ندارم اینا که معرفی کردم قلمشون خیلی قویه  

مخصوصا اسطوره نویسندش پگاه اینا حتما بخون

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده