2777
2789
عنوان

مهریه یا بچه؟

296 بازدید | 20 پست

اگه خواهر ۳۲ساله طلاق بگیره بیاد خونه مادرتون با یه بچه؟

وزنگ بزنه بهتون گریه کنه دلداری بخاد و راه حل؟

میگید مهریه ات بگیر یا بچه ات برا مهریه نگه دار؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه رو نجات بده و بعنوان خواهر پشتش باش و کمکش کن رو پاهاش وایسته

گاهی میشه ناجی یه آدم دیگه بود و قهرمانش باشی زن ۳۲ ساله مطلقه یهو خیلی ضعیف میشه کمکش کنید

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

بچه

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

خانومایی ک میگن مهریه واقعا خودشون خدانکرده تو همچین شرایطی بدون بچه هاشون دوام میارن

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
مهریه.کدوم‌ مردی بچه رو نگه داشته شوهر ایشون دومی باشه؟تموم مردایی که بچه پیششونه برا اینه که خانوم ...

خیلیاشون هم بخاطر اینکه مهریه ندن بچه رو گرو میگیرن والکی زن رو میترسونن که بچه رو بهت نمیدم که زن مجبور شه درعوض گرفتن بچه، مهریه رو ببخشه

خانومایی ک میگن مهریه واقعا خودشون خدانکرده تو همچین شرایطی بدون بچه هاشون دوام میارن

آره خیلیا راحت از بچه شون میگذرن هر چند که تو کت من نمیره مگه مهم تر و شیرین تر از بچه وجود داره

بازم اومدم😎🕊 اسکوبی دوو، نی نی یار الکی تعلیقم کردی!
آره خیلیا راحت از بچه شون میگذرن هر چند که تو کت من نمیره مگه مهم تر و شیرین تر از بچه وجود داره

نمیدونم من درک‌نمیکنم اصلا مگه میشه بی خبر بمونی از بچت ک چی خورده کجا رفته نکنه کسی اذیتش کنه نکنه کسی ناراحتش کنه 😔😔😔