ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه
خوب تفتش ندادی هنوز خام اول ارد خوب تفت میدادی بو خامیش بره بعد روغن میریختی جامد باشه بهتره و روغن نایع جامد و کره مخلوط،بریزی خیلی بهتره ...بعد از ریخت روغن باز باید تفت نیدادی تا رنکش تغییر کنه هر چ بیشتر تیره بشه حلوات رنگش تیره تر میشه... وقتی شربتش رو میریزی باید زیر گاز خاموش کنی و تند تتد هم بزنی ک سفت نشه وقتی خوب دست هم داد یک لحظه میزاری رو شعله یک قل کوچک بخوره و تمام
این دستور رو امتحان کن پیمانه رو بزن نت اول آرد نان بربری رو با حرارت ملایم بو بده این سخت ترین قسمتشه چون طول میکشه بعد کره گیاهی و روغن مایع بریز اگه کره زعفرونی بریزی دیگه زعفرون نمیخواد اندازه کره و روغن باید مخلوط با آرد مثل مایع کیک بشه بعدم یکم تفت بده آرد سرخ بشه شهد دمای محیط رو باهاش مخلوط کن و هم بزن حلوا رو تو ظرف آلومینیوم یا روی درست کن حلوا تو نچسب اصلا خوب نمیشه