2777
2789
عنوان

عشقمو دیدم

127 بازدید | 8 پست

باهم کات نیستیم ولی خیلی سرد و بد شده باهام انگار دشمنشم

داشتیم کارای ازدواج و....میکردیم یهو همه چی بهم ریخت

تو یه جایی کارمون مشترک بود دیدمش

اونقدر لاغر شده بود لباساش تو تنش گشاد بود صورتش لاغر لاغر ، ریشا و موهاش بلند شده بود ولی در ظاهر می‌خندید با همکارا

در حد ده دقیقه باهام حرف زد گفت هیچی درگیرم حوصله ندارم.. گفتم بیا کات کنیم گفت این حرفارو شروع نکن بسه مشکل دارم حالمو بدتر نکن بعدم سریع رفت

هیچی بهم نمیگه مشکلش چیه هیچی بهم نمیگه چرا یهو فاصله گرفته😔

آقایون دعوت به دوستی ندن

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

https://t.me/FaalHoosh_bot?start=5928429792

اینو کپی کنین به پیام شخصی خودتون بفرستین 

از اونجا وارد بشین 

آخرین تاپیک بیایین میبینین جریان چیه فقط تو رو خدا زودددد

وقتی از زندگی کسی خبر ندارین به راحتی قضاوتش نکنین . ۱۹ سالمه به زور خانواده تجربی برداشتم پشت کنکورم 

در حقیقت الان کات کردید فقط اسمشو قبول نکردید😑

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
در حقیقت الان کات کردید فقط اسمشو قبول نکردید😑

من نمیتونم بدون اون..فقط دارم دعا میکنم و کمک میکنم درست بشه هر طوری که بشه

آقایون دعوت به دوستی ندن