2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

گفتن منم لایک کن

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

شاید عدم تمرکز داری 

رآه حلش چیه من ی با. با ی روانشناس ح زدم گفت برم پیش روانپزشک دارو داره اثر دارو هارو ببینه بعد ترسیدم نرفتم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

شاید عدم تمرکز داری 

نمیدونم واقعا 

خیلی وقته فقط مفهمومی درس خوندم فقط 

حفظی جات و انجام نمیدادم بخاطر رشتم الان ۲۰ تا فرمول و باید حفظ کنم نمیتونم😑

🫶🏻 سوالی بود در خدمتم 

برای خودت زمان بزار 

مثلا بیست دقیقه هیچکاری نکن بجز اینکه درس بخونی 

حتی اگر نخوندی هم مهم نیس

مهم اینه تو اون بیست دقیقه هیچکاری نکنی که تمرکزت رو بهم بزنه 

سعی کن شده روزنامه وار از روی درست بخونی

اینجوری کم کم میتونی تمرکزت رو برگردونی 

چرا دارم ترک تحصیل

چه تفاهی منم خواستم همینو بگم😁

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

رآه حلش چیه من ی با. با ی روانشناس ح زدم گفت برم پیش روانپزشک دارو داره اثر دارو هارو ببینه بعد ترسی ...

میگن تو سن کم دارو تاثیر داره 

ولی مثلا برای درس خواندن راه حل های هست توی نت اینستا دیدم 

سرچ کنید میاد 

برای خودت زمان بزار  مثلا بیست دقیقه هیچکاری نکن بجز اینکه درس بخونی  حتی اگر نخوندی هم ...

اصلا نمیتونم خیلی امتحان کردم 

هر ۲ دقیقه ذهنم میپره 

از مثلا بهایابی یاد خانوم‌بهادری معلممون میفتم (مثال)

🫶🏻 سوالی بود در خدمتم 
اصلا نمیتونم خیلی امتحان کردم  هر ۲ دقیقه ذهنم میپره  از مثلا بهایابی یاد خانوم‌بهادری م ...

میدونم چی میگی 

ولی تنها راهش همینه 

از زمانای کوتاه شروع کن

پنج دقیقه

هفت و ده دقیقه

هیچکاری بجز درس مجاز نیست

اگر درس نمیخونی پس باید به دیوار زل بزنی 

2790
2778
2791
2779
2792