2777
2789
عنوان

فردا

307 بازدید | 34 پست

فردا کنکوره و با خوب و بدش میگذره به خودم قول میدم چه بد دادم چه خوب همین که از حوزه اومدم بیرون از فکرم بیرون بره، من هنوز فرصت دارم نهایی و تیر

فقط خدایا همراهم باش و نزار جلو مامان بابام شرمنده شم، قبول نشم خودم برای خودم ناراحت نمی شم هاا برای مامان بابام ناراحت میشم خیلی بامن سختی کشیدن از هر مهمونی زدن هرچی گفتم برام خریدن من اوه قبول نشم بدجور شرمنده میشم، خدا بهم کمک کنم همیشه به خودت پناه اورم ایندفعه هم به خودت پناه میارم

فقط امروز بدجور دلم گرفته همه ش می خوام گریه کنم گفتم بیام اینجا خالی شم💔

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
آره بابا فردا بعد از آزمون کلی سبک میشی انگار رو ابرایی نتیجه هم هر چی شد شد 

دلم می خواد هرچه زودتر تموم شه دیگه نمیکشم

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انشالله که بهترین نتیجه رو میگیری  اگه گریه حالت رو بهتر میکنه گریه کن  من اینجور مواقع ...

ایشالله 

دلم گریه می خواد اما گریه م نمیاد

باید بشینم درس بخونم حموم رو شب قبل خواب میرم

من ۲۰ دیقه دیگ باید برم سر جلسه داداشم هنو نیومده دنبالم

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
تو موفق میشی بهت قول میدم

❤️خداکنه

دلم می خواد هرچه زودتر تموم شه دیگه نمیکشم

دیگه چیزی نمونده 

برو دوش بگیر 

برو یه کم پیاده روی 

امروز یه کیک بپز حالت رو خیلی خوب میکنه 

اگه اهل نماز و دعا هستی نماز بخون اگه حتی نیستی هم بخون خیلی خوبه

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم

ایشالله  دلم گریه می خواد اما گریه م نمیاد باید بشینم درس بخونم حموم رو شب قبل خواب میرم

برای اینکه کسی اشکامو نبینه میرم حموم گریه میکنم خخ 🥺

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم

بخدا شما. ها عشق کردید 

سه بار کنکور‌میدید

نمره ها تاثییر‌میزاره

اگه‌ با این‌وجود‌. باز تنبلی کردید

دیگه‌واقعا مقصرید‌

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

دیگه چیزی نمونده  برو دوش بگیر  برو یه کم پیاده روی  امروز یه کیک بپز حالت رو خیلی ...

تموم میشه دو ماه دیگه فقط

دوش رو شب قبل خواب میگیرم اینطوری بهتره 

بلدنیستم بپزم

بیشتر با حرف زدن با خدا رو کاغذ ارومم میکنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز