2777
2789

من داداشم سنتی ازدواج کرده چهار ساله از وقتی اومده آنقدر خودشون اونطورین که همش از زندگی هم خبر دارن و اهل دخالتن فکر میکنن ما هم اونطوری هستیم بابام از وقتی ازدواج کرد بهترین خونه و مغازه وپول و خرج خونه داده و داداشم رو حمایت کرده ولی ما اوایل دیدیم این خانوم فکر می‌کنه ما دخالت میکنیم اصلا خونه داداشم نرفتیم تو این چهار سال من فقط یه بار رفتم موقع بدنیا اومدن دخترشون کادو دادم اومدم ولی خانواده خودش همش خونه داداشم بودن و ما هم می‌گفتیم هر جور راحتن اما واقعا آخرش دیدیم این مریضه توهم داره داداشم مثلاً میگه داره ظرف میسوزه همش به ما فحش های رکیک میده زیر لب حتی یه بار همسایمون از بنگاه شماره پدرم رو پیدا کرده و گفته این روانی کیه برای پسرت گرفتی همش فحش های رکیک میده سر پسرت داد می‌کنه چند بارم با اهالی آپارتمان دعوا کرده اصلا نمی‌تونستیم بفهمیم این رضوانیه

بنظرتون چیکار کنیم بچه هم دارن ولی داداشم و مریض کرده و الآنم از خونه خودش داداشم رو بیرون کرده روش چاقو کشیده بود و منتظر دادگاهیم ولی نمیشه ثابت کرد چیزی خیلی ناراحتم چرا شانس خانواده من اینطوری شد  

مادر من اصلا شهرشم با داداشم یکی نیست بگم میرم پیش هم دخالت میکنن ما چند تا عروس داریم تا حالا مشکلی نداشتیم این همش میگه خانوادش دخالت میکنن حتی من که ایران نیستم میگه این داره تو زندگی من دخالت میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر من اصلا شهرشم با داداشم یکی نیست بگم میرم پیش هم دخالت میکنن ما چند تا عروس داریم تا حالا مشکلی ...

بنظرم مادرت بشینه باهاش حرف بزنه و بگه و برادرت جلو خانمش با شما ها تلفنی حرف بزنه وقتی میخواد حرف بزنه

#انسانیت

بذار بزرگترا خودشون رسیدگی کنن

دخالت نکن و اصلا فکرشو نکن

یاد بگیر تو کاری که مربوط بهت نیست انرژیتو نذاری

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
دیگ شما از اونور بوم افتادید شلی از خودتونه

ما اگه بلد بودیم شوهر خودمو ادب میکردیم نه اینکه باج بدیم و سکوت کنیم متاسفانه من و خانوادم آنقدر مصیبت داریم دیگه تحمل این یکی رو نداشتیم

خانواده شوهر منم میگن خوی زندگی عروسها دخالت نمیکنیم اما واقعیت نداره، و در واقع پسرشون همه چیز رو تعریف میکنه و اینام دخالت میکنن، الانم یکی از عروسها قهر کرده و نمی یاد و مرتبم با برادر شوهرم دعوا دارن

بنظرم مادرت بشینه باهاش حرف بزنه و بگه و برادرت جلو خانمش با شما ها تلفنی حرف بزنه وقتی میخواد حرف ب ...

ما اصلا باهاش حرف نمیزنم که اصلا اطلاع نداشتیم تازه داداشم میگه چقدر کتکش زده داداشم و و چاقو کشیده هنگ کردیم

بنده خدا احتمالا پارانوییده دست خودش نیست.ای کاش یه تست اختلال روان قبل ازدواجا بگیرن گناه دارن جوون ...

باجناقش گفته که جونت رو بردار فرار کن میگه اینا رو خواهر منم شکایت کرده بودن بی دلیل