2777
2789
عنوان

خدا خیلی بزرگ و مهربونه💚

166 بازدید | 19 پست

بچه ها خدا خیلی مهربونه فقط هرچیزی رو میخواین از خدا بخواین بهتون میده💚اما با ایمان و باور قلبی 

خداجونم دوستت دارم 🌱🦋

آخرش مهاجرت میکنم🤝..  این خط__این نشون🤙🏼😌😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیشب آنقدر گریه کردم داشتم میمردم  منم آدم خوبی نیستم ولی از خدا با اون همه بزرگی و قدرت و مهر ...

عزیزم همه چی رو بسپر ب خودش اون بهتر میدونه ولی بهش هیچوقت پشت نکن😍💚🌱

خدا میگه♡

ای مخلوق من!

از آن لحظه که ایمان بیاوری، من همواره در کنارت هستم.

و هیچ کس جز من نمی توانم امنیت و آرامش را نصیبت کند؛

در آرامشی شناور می شوی.

هیچ یک از عناصر دنیای مادی یارای آرام کردن تو را ندارد‌

من تنها آرامش بخش مطلق دل های مخلوقاتم هستم.

🌼🌻

خدا میگه♡ ای مخلوق من! از آن لحظه که ایمان بیاوری، من همواره در کنارت هستم. و هیچ کس جز من نمی ...

ای جانم چه متن زیبا و حقیقی😍💚🌱دمت گرم واقعا آرامش مطلق و حقیقی خداوند است😍😍😍😍😍😍

😍😍😍💚💚🌱🌱

بِسْـمِ ٱللهِ ٱلْرَّحْمٰـنِ الْرَّحیـمْ  🌸اَللّٰهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن 📖اَللّٰهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن 🌸اَللّٰهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن 📖اَللّٰهُمَّ اغْفِرلَنا ذُنُوبَنا بِالْقُرآن 🌸اَللّٰهُمَّ اَکْرِمْنا بِکَرامَةَ الْقُرآن

لا حول ولا قوه الا بالله  
بِسْـمِ ٱللهِ ٱلْرَّحْمٰـنِ الْرَّحیـمْ  🌸اَللّٰهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن 📖اَللّٰهُمّ ...

برام دعاکن حال روحیم خوب بشه🥺🌱

ان شالله بهتریتها برات رقم بخوره وحال دلت همیشه خوب خوب باشه بحق علی

ممنونم از لطف شما به دعای آدمهای مث شما که به خدا نزدیکند نیازمندم واسه این گفتم انشالله که همیشه موفق و سربلند باشی