2777
2789
عنوان

اگه یکی بهتون بگه

115 بازدید | 4 پست

سلام بنظرتون صد گرم طلا کمه اگه صد گرم طلارو بدزدن بگی ناراحت شدم در جواب یکی بگه واسه صد گرم طلا خودتو داشتی میکشتی یعنی حرفش ارزش داره یا نه 

صد گرم طلا بین مال های دنیا کم نیست. اون شخص احتمالا داره تو ذهنش با بلاهای بزرگتر مقایسه میکنه. مثل بیماری، از دست دادن کسی، کلا مشکلاتی که با پول حل نمیشه و سلب آرامش میکنه.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به دیدادم داره ازیه نظر۱۰۰گرم طلازیادنیست گرمی ۳۵۰۰حساب کنی۳۵۰م میشه براخیلیاپولی نیست واقعا وازیکطرفم برابعضیاسرمایشونه بایددیددرچه شرایطی گفته شده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖